Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értékelik a nők a humort?
Pl. h ha van 1 csj és tök deszka odamegyek hozzá h " szia mért nincs melled"?:D
Vagy alacsony és "szia picúr belebújsz a zsebembe":D szóval az ilyen humoros leszólításokat? vagy legyek inkább csak szia mennyi az idő??:S
,,szia mért nincs melled?"
Ez nem vicces ez bunkó. A másik még tűrhető.
Hát én a helyedbe 2szer meggondolnám h ilyet mondjak egy csajnak h" mért nincs melled?" az durva lenne.
Értékelik a humort de nem az ilyeneket h: kicsi a melled meg picúr. Kicsit visszafogotabbakkal nincs baj :D:D
ha íg szólítínál le:" szia mért nincs melled"?:D
biztos elküldenélek a pics@ba.normálisan, bunkózás nélkül is le lehet szólítani minket.
én jobban értékelem ha nem bunkó velem hanem kedves,figyelmes stb....
és pl: "érzem h bejövök neked?"
"téged ismerlek! nem te nyitottál rám a budiban?":D:D
Sztem sokkal jobb ha babának szólítod, de ez tényleg nem vicces főleg a melles arrol nem tehet.Max ha jár gyúrni és szedné a sokk izét akkor lehet h megnőne a melle meg a szőre is meg a hangja is turzulna kicsit:P de inkább legyen kiss melle mint szőrös és torzhangú :D
Jasy
akkor hazudjak??
Nem értem h mért kell naívan bedőlni az ilyen szar szövegeknek, meg nyalis izéknek mintha viccesen szúrkálódna vki(persze nem késsel:D)
ha a melleset bejátszanád tökön rugnálak:)
vadidegenen a másikat se étkékelmén.. ez ritkagagyi...
"szia miért nincs farkad?"
na így milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!