Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok értékelik ha egy fiú romantikus beállítottságú?
Figyelt kérdés
Mert én ilyen vagyok.2008. szept. 15. 19:55
1/19 anonim válasza:
Háát attol függ kinek milyen az ízlése.De szerintem nagyjából igen. :)
2/19 anonim válasza:
valmilyen szinten nagyon is... ne csöpögjön de jo ha érzékeny és romantikus :)
3/19 anonim válasza:
ez relatív ki milyen.. ez ugyanolyan mint hogy van aki romantikus beállítottságó srác és van aki nem. nos a lányoknál van aki a romantikus srácokat kedveli van aki nem. én pl inkább a romantikus srácokat kedvelem de persze van egy határ amin túl talán eléggé tenyérbemászó tud lenni az ember. de a romantika szerintem tud jó lenni nagyon is :) ne aggódj ezen.
5/19 anonim válasza:
Én értékelem a romantikus fiúkat de szerintem ez minden lánynál változó
6/19 anonim válasza:
Nekem is jol esik, ha a baratom epp romantikus hangulataban van, es szepeket mond, de nem hianyozna, ha nem tenne.
7/19 anonim válasza:
Én értékelem, nekem inkább a romantikus pasik jönnek be, persze azért mindennek van határa, tehát ne legyen papucs!
8/19 anonim válasza:
Hát, én pedig pont az ellenkezője vagyok, a falra mászok a nyálas szavaktól, a virágoktól (rózsától főleg), meg abszolút ki nem állom a romantikát, nem tudom miért, viszont sok nő szereti, szóval nyert ügyed van :)
9/19 anonim válasza:
többsége a lányoknak szerintem nem,de vannak kivételek,egyre kevesebb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!