Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szerintetek milyen egy romantikus randi?
Hm...nem tudom, hogy mindenkinek ugyanazt jelenti-e, de leírom, én minek örülnék.
Első és nagyon fontos dolog, hogy NE KÉSS, mert azzal leírod magad egy életre. Vigyél virágot, de szerintem a vörös rózsa olyan sablonos...csokorban viszont nagyon menő. Legyél normálisan felöltözve, de azért ne öltöny-nyakkendő. És legyen jó illatod! Mindenképp este menjetek, de készülj fel a mocskos hidegre. Vidd el valahova enni, nem kell puccos hely, én pl. egy pizzériában is tök jól szoktam magam érezni. Zaba után jöhet egy kellemes séta valami szép helyen. Fontos, hogy kulturált helyen menjetek (pl. ne egy világítás nélküli parkban az alvó csövese között) Ne legyél feszült, beszélgess vele, mint egy barátoddal. Ha úgy gondolod, eljött az ideje, akkor csókold meg!
Jah és illik hazakísérni, és megköszönni a randit :)
Remélem, tudtam segíteni ezzel a pár dologgal, ami hirtelen eszembe jutott.
Én ezektől nagyon rosszul vagyok. Gyertyafény? Dunapart? Virágcsokor? A gondolattól is kiver a víz.
Én szeretem, ha a férfi késik, vagy ha nem vagyok benne biztos, hogy késni fog, akkor direkt előbb megyek 10 perccel. Mert szeretek én ott lenni először.
Virág ne legyen (legalább is nekem). :D Ha a lány hasonlít rám, vagy csak nem szereti nagyon a romantikát, akkor inkább ne erőltesd a virágot meg gyertyafényt...
Nekem kajában is inkább legyen pizza, mint 3 fogásos vacsora. És inkább otthon valami film közben, mint étteremben. Mondjuk én az ajtónyitogatástól is ki vagyok, ki tudom nyitni magamnak, van kezem. :-)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!