Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok értékelik, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok értékelik, ha egy fiú sokat vár rá, vagy inkább szánalmas?

Figyelt kérdés
Megbeszéltünk egy találkozót és nem jött el. Már 2 órája vártam mikor sikerült elérnem telefonon, mondta hogy valami közbejött.
2011. júl. 1. 07:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Egyáltalán elment végül a talira?

2 óra nekem már szánalmas,főleg ha még hívogattad is és szerintem egyértelmű hogy nem nagyon akar semmit hisz annyira nem méltatott hogy szól,nem ér oda...!

Én hagynám a csajt...

2011. júl. 1. 07:19
 2/9 Smartguy86 ***** válasza:

A szűz lányok értékelik, ha vársz rájuk. A többieknél minél előbb a lényegre kell törni, mert akkor látják,hogy határozott vagy. Aztán ha visszautasít, akkor tovább nyomulni.

Amúgy a te esetedben szerintem simán szart rád a csaj, még csak nem is szólt, hogy ne várj rá. Hagyd a fenébe!

2011. júl. 1. 07:36
 3/9 anonim ***** válasza:

hát 2 órát senkire sem várnék, max 15-20 percet és nem veszi fel a telót, mennék is haza.

nem te vagy a szánalmas, ha nem a kis csaj, hogy nem szólt...jobb az ilyen lányokat elkerülni,komolytalanok

2011. júl. 1. 08:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Ugy csinálnak mintha ertékelnék. De legközelebb ne várj ra hanem csináld meg a legjobb baratnöjét ha ekkorát késik.
2011. júl. 1. 09:29
 5/9 anonim ***** válasza:

40 perc várakozás után azért már kezd leesni,hogy felültettek...

De nem vagyunk egyformák...

2011. júl. 1. 09:43
 6/9 anonim ***** válasza:

A két óra várakozás szánalmas, sőt már az a fajta balf.sz kategória, aki minden szart elnéz a csajnak, csak mert nő és szeretné végre lefektetni. Az pedig, hogy nem vette fel a telefont, de még egy sms-t sem volt képes írni, minősíthetetlen. Egy normális önbecsüléssel rendelkező férfi, az életben nem keresne többet egy ilyen szétszórt felelőtlen hülye p.csát. Gondolom azt a két órát hasznosabban is el tudtad volna tölteni. Az én szememben ilyen esetben a valami közbe jött kategóriába kizárólag az tartozik, ha valamelyik közeli családtagja hirtelen meghalt, bármi más nevetséges kifogás, amiért nem volt képes értesíteni.

Innentől kezdve, ha akar valamit, neki kell bizonyítania.

2011. júl. 1. 09:59
 7/9 anonim ***** válasza:

szerintem közöld vele hogy igen nagyot csalódtál

onnantol nem a te feladatod ujrakezdeni.

2011. júl. 1. 10:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha 2 óra toporgás után még fel is hívod...

Barátom,igazi papucs lesz belőled,gratulálok!

2011. júl. 1. 10:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha legközelebb találkozol vele személyesen, akkor lehetőleg ne úgy kezd a mondandódat, hogy "Szia drágám, örülök, hogy látlak. A múltkor vártam rád, de nem vetted fel a telefont és aggódtam érted", hanem úgy, hogy

"Mégis, hogy a tetves f.szban voltál b.zdmeg? És mi az, hogy nem vagy képes felvenni azt a k.rva kib.szott telefont? Két óráig b.sztam a rezet rád várva és te ennyire nem becsülsz meg? Fordított esetben mégis mit szólnál?"

2011. júl. 2. 03:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!