Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mérvan az h 17től felfelé értékelik ha 1 pasi kivan gyúrva? és mia véleményetek a bickókról? Imponál ha akkora mármint 1 átlagos fijucska combja?
nem tudom, de én 17 vagyok, de már több éve a kigyúrtak tetszenek. Szerintem is ettől férfi a férfi, az izomtól, meg amikor az ember hozzáér a feszes testükhöz, hmmm...csak az izmosakat szeretem :)
17/L
Szerintem pedig a férfiasság ott kezdődik, hogy feltornázod az IQ-dat 74 fölé és megtanulsz helyesen fogalmazni és írni.
Nőben erre mondják, hogy nagyon csinos csak meg ne szólaljon...
A 4.válaszolóval egyet értek :)
Attól,hogy nagy meló van benne oké én elfogadom, de a belső értékeidnek is a helyén kell lenni ahhoz. Én meg pl.elég sovány kölök vagyok , jólvan annyira nem azért,és a barátnőm így imád :) Szóval ha csak a külsőségekre megy egy kapcsolat, akkor persze előnyöd van az biztos . De egy komoly kapcsolatban már sok minden más számít ,és az izmod lesz a legutolsó amit néznek. Sőt nagyon sok lány nem szereti a túl izmos embereket. Egy alap izom persze kell ,és hogy meg tudd védeni a lányt ,de nem sokat számít. Én inkább thai-boxolok :)
Értelmes választ csak értelmes kérdésre lehet adni...
A fréfiasság pedig nem a testépítésnél kezdődik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!