Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » NA? Ezek után még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NA? Ezek után még mindig fizetnem kell férfiként azért, hogy bejussak egy szórakozóhelyre?

Figyelt kérdés

Régebben feltettem ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__43607..

És most erre bukkantam rá véletlen:

[link]

NA? :D:D:D Így még mindig fizetnem kell majd, hogy bejussak egy olyan helyre, ahova CSAK AZÉRT mert az ember nő ingyen mehet be, én meg fizessek CSAK AZÉRT mert férfi vagyok? :P

Nagyon várom mi lesz ebből! Remélem leperlik az összes ilyen kis szemét pénzéhes tulajról a gatyát is!

2013. máj. 27. 10:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De konyorgom, ezert miert a nok a hibasak??? A szorakozohelyek hoztak egy dontest, a nok csak eltek a lehetoseggel. Nem torveny irta elo, a tulajdonos dontott igy. De ez NEM a nok a hibasak!!! Csak ismet adtak egy okot, h a nemek kozott gerjesszek a feszultseget.
2013. máj. 27. 12:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor a szórakozóhelyeknek bünti a megkülönböztetés miatt aztán mától fizessen mindenki egy jó alacsony összeget.
2013. máj. 27. 12:20
 13/15 anonim ***** válasza:

"Azzal mi van, h a nok ugyanazon munkakorben bizonyitottan kevesebbet keresnek???

Az nem marja a szemet senkinek?""

nagyon egyszerű a megoldás. Költözz az ország azon részébe, ahol örülsz, ha munkát kapsz valamelyik hipermarketben vagy összeszerelő üzemben, ahol három műszakban húzod az igát minimálbérért. Akármi legyen is a lábad között.

2013. máj. 27. 12:40
 14/15 anonim ***** válasza:

11-es. ki mondta, hogy a nők a hibásak?

csak kihasználják a lehetőséget. én is kihasználnám!

2013. máj. 27. 22:37
 15/15 anonim ***** válasza:
6-os ez így nem igaz, a nők ugyanazon helyen ugyanazon munkában ugyanannyit keresnek mint a férfiak. Csak összességében keresnek kevesebbet, mert a több pénzt kereső ágazatok általában a férfi fizikumára(lásd katona, mesterszakács) vagy egyéb orientáltságára(bankigazgató, biztosítási ügynök) alapozódik, illetve sok nő évekre kivesz szülési szabadságot és ilyenkor a karriernek általában lőttek.
2013. máj. 28. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!