Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NA? Ezek után még mindig fizetnem kell férfiként azért, hogy bejussak egy szórakozóhelyre?
Régebben feltettem ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__43607..
És most erre bukkantam rá véletlen:
NA? :D:D:D Így még mindig fizetnem kell majd, hogy bejussak egy olyan helyre, ahova CSAK AZÉRT mert az ember nő ingyen mehet be, én meg fizessek CSAK AZÉRT mert férfi vagyok? :P
Nagyon várom mi lesz ebből! Remélem leperlik az összes ilyen kis szemét pénzéhes tulajról a gatyát is!
egyetértek a kérdezővel, mert -akár tetszik, akár nem, - itt bizony emberek közti megkülönböztetésről van szó. a törvény pedig igenis kimondja, hogy nem szabad se pozitívan, se negatívan emberek között különbséget tenni!
Mi van pl akkor, ha én - vagy bárki más - nem "csajozni" megy oda, hanem egy olyan baráti társasággal, amiben nők és férfiak is vannak, nem ismerkedni akarnak, csak magukat jól érezni, akkor miért csak a társaság felének kell fizetni??
Na pontosan igy van! Egyenlove kell tenni a penzugyi reszet is...
Azzal mi van, h a nok ugyanazon munkakorben bizonyitottan kevesebbet keresnek???
Az nem marja a szemet senkinek?
"Azzal mi van, h a nok ugyanazon munkakorben bizonyitottan kevesebbet keresnek???"
Annyival kevesebbet, hogy ingyen mehetnek be? :))
Egyébként nem az a baj, hogy emberek között különbséget tesznek, hanem hogy ezt az egyéntől függetlenül, kizárólag a nemi hovatartozása alapján teszik. Értem én, hogy ezzel akarják ösztönözni a nőket, hogy legyenek többen, mert akkor jönnek a kanok költeni a pénzt, de azért a férfinak is vannak érzései! :)
"Azzal mi van, h a nok ugyanazon munkakorben bizonyitottan kevesebbet keresnek???
Az nem marja a szemet senkinek?"
Kb ezeregyszázmillió jogvédő és feminista szervezet ordítja ezt a pofámba nap mint nap.
Kelljen nekik is fizetni de kevesebbet. Mondjuk nagyjából a férfijegy 75%-át.
De ez az ingyenes cucc ez nem igazán fair.
Mondjuk megint mi b*szunk rá, mert akkor fizethetjük az ő jegyeiket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!