Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan jöhetnénk össze?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöhetnénk össze?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe nagyon beleestem.Egy társkeresőn találtam rá, majd mégnéztem iwiwen és onnan felvettem msn-re.de egy hamis msn címet csináltam és azon vettem fel.küldtem neki egy képet, de nem én vagyok rajt, hanem csak valaki képét küldtem neki.Kiadtam magamat teljesen kitalált személynek.Azóta csak egyszer beszéltünk, de én már beleszerettem,nagyon.Ő olyan mint én.Nme tudom most mit tegyek.mert barátnőt keres.vagy vennám fel őt az igazi címemere és bevallanám, hogy társkeresőn láttam és onnan vettem fel, nem tudom.de nem akarok megalázkodni, hogy én futok utána.De így akkor sosem talál rám.vagy mit találjak ki.mert az álcímnél is gyanakodott már, hogy nem-e csak egy haverja szívatja.
2009. okt. 3. 18:03
 1/8 anonim ***** válasza:
52%

pl. Myvip-en ha megnézed és van tesója megnézed őt,hátha meglátja és megtetszel neki és megnéz..vagy utána őt is megnézed,h lássa h megnézted,mert vipen látják ha megnézed..

ha nincs viped szólj,küldhetek meghívót,ha gondolod..:D

sok szerencsét!!:D

2009. okt. 3. 18:10
 2/8 A kérdező kommentje:

Küldenél:petruss9@citromail.hu

egyébként nincs tesója..akkor valljam be, hogy tetszik vagy, h csak láttam társkeresőn és gondoltam felveszemmvagy??..segítts:)

2009. okt. 3. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:

lküldtem..:D

háát..sztem előszöris tegyél ki képet magadról..

aztán nézd meg az adatlapját..nekimajd kijelzi h te megnézted és általában visszanéznek..

és utána..ah esik..

jah..és sztem az MSN címedet egy darabig állítsd arra h ismeretlenek s lássák,v ha bejelölöd akk ismerősök csak..:D

de ha nem mered,akk lépj be egy olyan klubba amiben ő is ott van(az adatlapján ki lesz írva) és sokan úgy is bjelölik egymást h egy klubban vannak..és már van közös témátok..(szóval ha ezt teszed akk olyan klubba lépj be amit ismersz..mármint ha kutyás akk szeresd a kutyákat,ha F1 akk tudj vmit a F1.ről):D

2009. okt. 3. 18:26
 4/8 anonim ***** válasza:
de az is jó haazt mondod neki h társkeresőn láttad..az se gáz!!:D
2009. okt. 3. 18:27
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen..nem vehetnélek fel msn-re?:-D
2009. okt. 3. 18:34
 6/8 anonim ***** válasza:

de,nyugodan..:D

vipen ott van az MSN-em..

ha már sikerültregisztrálnod..:D

2009. okt. 3. 18:52
 7/8 anonim ***** válasza:
elküldöm az emailedre..:D
2009. okt. 3. 18:54
 8/8 anonim ***** válasza:

úristen, nem kell ennyit bonyolítani. ha fennvan egy társkeresőn, meg egyszer már egy kamu címről is felvetted & nem kérdezte, h ki vagy, honnan, ilyesmi, akkor egyértelműen nyitott lenne rá, h kezdeményezz.

szóval ne szenvedj hanem vedd fel a rendes címedről, ahogy a másikról tetted & ennyi!

2009. okt. 3. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!