Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem, NORMÁLIS LÁNYt miért nem rajonganak körbe a fiúk?
Elvégre itt az oldalon azt olvasom, hogy mindenki normális lányt szeretne barátnőjének. Én úgy gondolom, minden renben van a külsőmmel, humorom van, de tudok viselkedni is, ha a helyzet megkívánja. Tisztelem az idősebbeket, semmi káros szenvedélyem nincs, tervezem a jövőm, vannak céljaim, de a jelent is kiélvezem. Barátságos, kedves, szelíd-ezek mind jellemzőek rám. Szerintem elég jó barátnő lennék, ragaszkodó, bújós vagyok, mindig odafigyelek a másik igényeire. Mégsincs barátom!! Pedig én is vágyom a szeretetre. Nem utasítottam el senkit, mert nem is próbálkoznak nálam a fiúk.
Azt sem értem, hogy a legbunkóbb lányoknak hogy lehet, hogy mind van barátja.
17,18-s mond valamit :)
Én inkább azt vettem észre, hogy főleg tizenéves korban, de még huszonévesen se tudják igazán, mit is akarnak, mire vágynak.
Az ilyen lányokat, általában később kezdik el értékelni, amikor már x csalódáson, boszorkányos, sárkányoskodáson, megcsaláson, tipráson túl vannak, és beléjük égett, hogy: ilyet többet sose.
Akkor jössz te, és jé!
Na akkor már értékelni fognak, nekem ez a tapasztalatom.
De te az ilyenekhez képest valószínű unalmas vagy még,
és evidenciaként kezelik a viselkedésed, hogy kedves vagy, aranyos vagy, empatikus, megértő vagy, lehet veled nagyon jókat beszélgetni stb.
Engem észre se vettek tizenéves koromban, most meg nem győzöm vakargatni magamról a férfiakat, ha kicsit jobban megismernek, mert értékelnek most már.
Szóval ez valami ilyesmi.
Sokan vágynak sok mindenre, de biztos, hogy az az igazi vágyuk?
Anno én sem érdekeltem fiúként a lányokat, bezzeg most hogy válás után gyerekkel vannak, már jó lennék. Hát bekaphatj_k...
35 ffi
én még nőtől nem hallottam, hogy nem vagyok normális! az összes lekisérült csaj akibe sajnos sikerült belebotlanom kifejezetten állította magáról, hogy ő bizony nem olyaj lány mint a többiek, mert ő nem olyan ku*rva! akitől ezt hallottam legutóbb az nem is volt ku*rva csak szerette érzelmi szemetesnek használni a másikat. szerette ha valaki kedveskedik neki ha rossz kedve van, persze amikor épp a topon volt akkor visztlát! ha olyan sráccal futsz össze (mint pl. én) aki már sokszor csalódott a rendes lányokban annak bizonyítani is kell, hogy az vagy. de ez ugye lehetetlen mert miért és hogy bizonyítanál valakinek akit nem is ismersz? a kérdést megfordítva én is jó "barát" -mint pár- lennék, de mégsem rám voksolnak a csajok.
lényeg a lényeg! azt vettem észre, hogy a normális és értelmes embereknek nehéz ismerkedni, mert túl sok a kö*csög, túl sokszor csalódtak és ugye a fenének van kedve sorba állni pofonér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!