Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem, NORMÁLIS LÁNYt miért nem rajonganak körbe a fiúk?
Elvégre itt az oldalon azt olvasom, hogy mindenki normális lányt szeretne barátnőjének. Én úgy gondolom, minden renben van a külsőmmel, humorom van, de tudok viselkedni is, ha a helyzet megkívánja. Tisztelem az idősebbeket, semmi káros szenvedélyem nincs, tervezem a jövőm, vannak céljaim, de a jelent is kiélvezem. Barátságos, kedves, szelíd-ezek mind jellemzőek rám. Szerintem elég jó barátnő lennék, ragaszkodó, bújós vagyok, mindig odafigyelek a másik igényeire. Mégsincs barátom!! Pedig én is vágyom a szeretetre. Nem utasítottam el senkit, mert nem is próbálkoznak nálam a fiúk.
Azt sem értem, hogy a legbunkóbb lányoknak hogy lehet, hogy mind van barátja.
that's life... that's hard..
de ha mondasz egy életkort :D
Pfu mennyi őrült lány mondta már nekem,hogy "én normális vagyok".
De mindegy,mert ez mellék száll :D
Ha a belsőd is rendben van,akkor lehet,hogy csak rossz embereket fogtál eddig ki.
hát ez alapján a pár sor alapján szerintem senki nem tudja megmondani, hogy miért nincs barátod, ahhoz azért személyesen is ismerni kéne téged.
24/F
Az ilyeneket soha nem értettem, ha ő maga se tudja,akkor mi pár sorból hogy tudjuk? Elvégre is, nem lehet mindenki mentalista.
Valahol,legbelül csak érzed,tudod hogy mi az oka.
De nem csak velem van ez így, a legtöbb kedves, aranyos lányt a környezetemben szintén elkerülik a fiúk.
Akik iránt meg érdeklődnek, azok a nagyszájú lányok, ma eltöltöttem pár ilyen lánnyal egy kis időt, úgy megfájdult a fejem a végére, annyi eszük nincs, mint egy tyúknak, nem tudom, mire is építik az a nagy önbizalmukat,
A tahóknak azért szokott hamarabb kapcsolata lenni, mert nincsenek bennük gátlások és így oda mernek menni akárkihez akármilyen kéréssel, kérdéssel. Akik pedig nem ismerik fel, hogy Ezittkéremegytahó, viszont értékelik, hogy nem kerülgetik őket, mint a forró kását, hanem ha kell, csókolnak, ha kell, csábítanak stb.
Ha párt szeretnél, azért neked is kell tenned. Nem elég helyesnek és kedvesnek lenni, pécézd ki, hogy ki tetszik neked, jelezd ezt valamilyen módon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!