Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen tulajdonságokkal van esélyem NORMÁLIS barátnőt találni?
Figyelt kérdés
182 cm magas, 72 kiló. Arcom átlagos. A karjaim izmosak és nagyon vállas vagyok, a hasamon van még egy kicsi felesleg (96 kilóról mentem le 72-re 1 év alatt, ezt úszással,heti 2-3 alkalom és diétával adtam le). Alapvetően aranyos-kedves-figyelmes-humoros-komoly vagyok. Sok lány barátom van. Viszont eddig nem volt elég bátorság,hogy barátnőt keressek. Félek az elutasítástól. Nincsenek nagy igényeim. Egy teljesen átlagos kinézetű, kedves lányt szeretnék találni. Van erre esélyem szerintetek? :) ui:16/F2013. máj. 14. 19:02
1/12 anonim válasza:
Persze. Egy esetben nincs esélyed barátnőt találni: ha alacsony vagy, dagadt és ocsmány, mint én.
2/12 anonim válasza:
Pénzed, BMW-d van? Ha nincs, akkor csak a hard fokozat marad.
3/12 anonim válasza:
persze.. gratulálok a fogyáshoz! :)
4/12 anonim válasza:
Határeset, túl sokat foglalkozol a külsőddel.
5/12 anonim válasza:
Valami furcsa oknál fogva a lányok (főleg a tinik) a s€ggfejekre buknak... Egyébként szerintem annyi kell, hogy legyen önbizalmad, és menni fog. A kisugárzás nagyon sokat segít.
6/12 A kérdező kommentje:
3. Köszönöm :)
4. Miért foglalkoznék sokat a külsőmmel? Azért mert rendszeresen mozgok?....
2013. máj. 14. 19:18
7/12 anonim válasza:
Szerintem úgy értette, hogy túl sokat beszélsz róla, mintha az lenne a mérvadó. Azzal semmi baj sincs, ha mozogsz, érdemes figyelni a testünkre, mivel ép testben ép lélek, de a belső fog megtartani, ha nem felszínes p*csákról van szó. :)
Amúgy igen, tök esélyes vagy, az viszont negatívum, hogy nem vagy valami bátor.
8/12 anonim válasza:
Ez 1 év alatt nagyon szép eredmény, én sportolok kiskorom óta de az étrendet soha volt erőm betartani (nekem hízáshoz kéne) ezért nekem a kitartásod, meg hogy odafigyelsz magadra nagyon tetszene. Amiket felsoroltál tulajdonságok.. jó, hogy tisztában vagy a jókkal de azért nem árt ha a rosszakkal is. Az egyedüli ami rontja az esélyeidet, hogy félsz az elutasítástól. Ne félj csalódni!!!!:) Legyél bátrabb, határozott és persze, hogy lehet barátnőd.
9/12 anonim válasza:
hogy elaruljak magukat egybol az itteni emberek.:Dtul sokat foglalkozol a kulsoddel??az a legfontosabb, utanna jon a belso, mert ha nincs kulkso nincs belso sem.ha ronda no vagy pl, aki sose kap elismerest egy megkeseredett ferfiutalo lessz beloled aki utalja a szep csajokat mert feltekeny rajuk, ha meg egy nyomorek fiu vagy, aki noutalo mert azthiszi a csajokban van a hiba amikor nem kell nekik egy ilyen gyakorin regisztralo valaki. elarulok valamit ha nincs meg a hattere az onbizaldmadnak es nyomorekul ugy adod elo magad csak nevetsegesse teszed magad
10/12 anonim válasza:
Biztosan találsz magadnak barátnőt :) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!