Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem, NORMÁLIS LÁNYt miért nem rajonganak körbe a fiúk?
Elvégre itt az oldalon azt olvasom, hogy mindenki normális lányt szeretne barátnőjének. Én úgy gondolom, minden renben van a külsőmmel, humorom van, de tudok viselkedni is, ha a helyzet megkívánja. Tisztelem az idősebbeket, semmi káros szenvedélyem nincs, tervezem a jövőm, vannak céljaim, de a jelent is kiélvezem. Barátságos, kedves, szelíd-ezek mind jellemzőek rám. Szerintem elég jó barátnő lennék, ragaszkodó, bújós vagyok, mindig odafigyelek a másik igényeire. Mégsincs barátom!! Pedig én is vágyom a szeretetre. Nem utasítottam el senkit, mert nem is próbálkoznak nálam a fiúk.
Azt sem értem, hogy a legbunkóbb lányoknak hogy lehet, hogy mind van barátja.
Láttad a Pomádé-t??? A NORMÁLIS szoknyás Sandy-nél az átalakult jobb volt...
Egyszer élünk. Merj változtatni!!!
Mert a gyerekeknek a feltűnő csajok kellenek és nem tudják értékelni az igazán normálisat, mert ugye az nem feltűnő, hanem belülről fakad és meg kell ismerni hozzá a másikat. Simán elmennek melletted az utcán, mert mögötted ott vannak a feltűnő csajok. Mondhatjuk, hogy én is ebben a cipőben járok, csak mégse (de ebbe ne menjünk bele). Lehet, hogy te is elmész a normális fiú mellett ugyanezért. Ilyen világot élünk. Járj nyitott szemmel, flörtölj szolidan stb stb. És előbb utóbb jön egy olyan srác aki neked való;)
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!