Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Engem, NORMÁLIS LÁNYt miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem, NORMÁLIS LÁNYt miért nem rajonganak körbe a fiúk?

Figyelt kérdés

Elvégre itt az oldalon azt olvasom, hogy mindenki normális lányt szeretne barátnőjének. Én úgy gondolom, minden renben van a külsőmmel, humorom van, de tudok viselkedni is, ha a helyzet megkívánja. Tisztelem az idősebbeket, semmi káros szenvedélyem nincs, tervezem a jövőm, vannak céljaim, de a jelent is kiélvezem. Barátságos, kedves, szelíd-ezek mind jellemzőek rám. Szerintem elég jó barátnő lennék, ragaszkodó, bújós vagyok, mindig odafigyelek a másik igényeire. Mégsincs barátom!! Pedig én is vágyom a szeretetre. Nem utasítottam el senkit, mert nem is próbálkoznak nálam a fiúk.

Azt sem értem, hogy a legbunkóbb lányoknak hogy lehet, hogy mind van barátja.

2013. máj. 15. 01:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Küldj képet privibe !
2013. máj. 15. 01:47
 12/24 anonim ***** válasza:
Oké.. mit is mondtál, hány éves vagy?
2013. máj. 15. 01:50
 13/24 anonim ***** válasza:
A 8-as megmondta!
2013. máj. 15. 01:59
 14/24 anonim ***** válasza:
Én ilyen lányt keresek, de amit írtál fordítva is így van.
2013. máj. 15. 06:28
 15/24 anonim ***** válasza:
Akkor rossz környezetben vagy.Én épp most szeretnék komolyabban "ráhajtani" egy aranyos, visszahúzódó lányra, remélem összejön.
2013. máj. 15. 08:21
 16/24 anonim ***** válasza:
53%

Láttad a Pomádé-t??? A NORMÁLIS szoknyás Sandy-nél az átalakult jobb volt...

Egyszer élünk. Merj változtatni!!!

2013. máj. 15. 08:29
 17/24 anonim ***** válasza:
A normális unalmas. Its true. Én egy tök normális tini voltam, 16 éves koromig, egy árva pasi se nézett rám, aztán elkezdtem egyre feltűnőbben öltözni, lazán viselkedni, lett egy fura hobbim, egy csomó barátom, megnőtt az önbizalmam, azóta akárhova megyek szórakozni, minimum 2-3 pasi odajön ismerkedni. Azt mondják, érzéki kisugárzásom van. Ez pedig az önbizalomtól van. Én például sosem gondoltam, hogy nem kellenék valakinek, voltam még 17-18 évesen kb 30 vakrandin, de mindegyikre úgy mentem el, hogy tudtam, hogy én kelleni fogok, a döntés az enyém, hogy ő kell-e. ;) És így is volt.
2013. máj. 15. 08:34
 18/24 anonim ***** válasza:

Mert a gyerekeknek a feltűnő csajok kellenek és nem tudják értékelni az igazán normálisat, mert ugye az nem feltűnő, hanem belülről fakad és meg kell ismerni hozzá a másikat. Simán elmennek melletted az utcán, mert mögötted ott vannak a feltűnő csajok. Mondhatjuk, hogy én is ebben a cipőben járok, csak mégse (de ebbe ne menjünk bele). Lehet, hogy te is elmész a normális fiú mellett ugyanezért. Ilyen világot élünk. Járj nyitott szemmel, flörtölj szolidan stb stb. És előbb utóbb jön egy olyan srác aki neked való;)

25/f

2013. máj. 15. 08:55
 19/24 anonim ***** válasza:
lehet, azt mutatod, hogy megközelíthetetlen vagy. Főleg, ha csendesebb típus vagy. A legtöbb pasinak pedig manapság már sajnos nincs kedve küzdeni egy lányért... :(
2013. máj. 15. 10:30
 20/24 anonim ***** válasza:
Általában azok mondják magukat normálisnak, akik nem azok. És fordítva.
2013. máj. 15. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!