Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak még olyan lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok, akiket a nem túl tehetős, ámde művelt, "normális" srácok vonzanak?

Figyelt kérdés
Például akik tisztelik a nőket és nem tárgyként bánnak velük (ezt figyeltem meg manapság),akik olvasottak,minden témához értelmesen hozzá tudnak szólni stb.
2013. máj. 13. 09:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Itt az oldalon a lányok 90 %-ának ilyen pasi kell. Kint, a való életben a lányok 90 5-ának nem ilyen fickó kell, ez a tapasztalatom.
2013. máj. 13. 09:41
 2/16 ivilicious ***** válasza:

engem ezek érdekelnek,de most miért zárja ki a tehetősség és a műveltség egymást? persze nem feltétel a tehetősség,de na,nem zárja ki egymást.

asszem most is ilyen barátom van...talán túlságosan is meg van vele áldva,h nem tárgyként kezel, kicsit kevés heti 1 szex :D

2013. máj. 13. 09:45
 3/16 anonim ***** válasza:
Persze én is ilyen vagyok és a pasim pont olyan, mint a leírtakban.
2013. máj. 13. 09:45
 4/16 anonim ***** válasza:
Ivilicious, úgy gondolta, hogy sok olyan fiú van, aki művelt, olvasott, ugyanakkor csak átlagos anyagi helyzetben él. Nem zárja ki egymást a kettő, persze, de manapság nem olyan könnyű jómódúnak lenni. Vagy beleszületsz vagy pedig sikerül olyan pozícióba kerülnöd, ami viszont itthon manapság sokkal inkább kapcsolat, mint tudás kérdése.
2013. máj. 13. 09:48
 5/16 anonim ***** válasza:
Első jól mondja...itt persze hogy az kell nekik,de kint az életben lehestz művelt és okos stb.Ha csóri vagy felejtsd el.Az életben ez nem számít,csak itt állszenteskedve monitor mögé bújva.
2013. máj. 13. 09:50
 6/16 ivilicious ***** válasza:
engem sosem érdekelt a pénz. csak ne legyen ingyenélő lusta típus. de,ha tesz érte és dolgozni akar és dolgozik is,akkor nem gáz.
2013. máj. 13. 09:51
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha egy fiú művelt, eszébe sem jut azon gondolkodni, hogy a vagyon számít-e.
2013. máj. 13. 10:16
 8/16 anonim ***** válasza:
36%

Az első vagyok. A mai világban a fentebbi srácok a barátzóna kellékei. Sok lány úgy osztja fel a fiúkat, hogy mindegyiknek ad egy szerepet. A művelt, okos srácok azok, akikkel elmélkedősebb pillanataiban, amikor éppen unatkozik; akkor beszél. Aztán utána elmegy "pasizni". Hogy ez mennyire fáj a másiknak, az őt már nem érdekli. De amikor itt az oldalon a fiúk kategorizálják a lányokat, miszerint x-t csak dugná, y-nal járna is, akkor fel vannak háborodva. Holott a srácok csak azért teszik ezt, mert x jól néz ki, de buta, mint a tök, y pedig okos és kedves is. A lányoknál ez úgy működik, hogy amennyiben valaki rendelkezik a manapság divatos "alfa"-tulajdonságokkal, akkor ő a férfi. De ezek között nincs ott a kulturáltság, kifinomultság. sokkal inkább a "nyers erő2, azaz egyrészt a testalkat, másrészt komoly egzisztencia, illetve pozíció, hatalom. Továbbá domináns fellépés, ami sok esetben akár nyíltan elnyomó, erőszakos fellépést is takarhat. Amikor vezetni tanultam, a KRESZ-könyvben volt egy ábra, amiben egy komoly hibára figyelmeztetik az autósokat, a címe: "Nem mindig az erősebb inger a fontosabb! Kereszteződéshez ér az autós, ahol jobbról egy kamion, szemből egy személyautó, balról pedig egy motorbicikli közeledik. Persze, hogy a kamionra figyel fel elsődlegesen és mivel erőteljesen rá koncentrál, éppen ezért nem figyel oda a motorra, amiből akár könnyen baj is lehet.

A párkapcsolatokra lefordítva ez azt jelenti, hogy amennyiben felbukkan egy ilyen "kamion" a látómezőben, azonnal minden lány ész nélkül őrá fog figyelni. Az már másodlagos, hogy egy kirakatélete lesz csak mellette, egy jóízűt beszélgetni, együtt nevetni nem fognak, a lényeg csakis az, hogy irtó menő pasi legyen! az "értelmes nőket kell keresni" pedig azt jelenti, hogy aki már szeretne igazán komoly kapcsolatot, annak már jó lesz a "motorbicikli" is. És ez szerintem nem túlzás, mert több nő "vigasztalta" már itt azzal az elkeseredett fiúkat, hogy eljön még az ő idejük is, amikor a nők majd el akarnak köteleződni. No comment!

2013. máj. 13. 10:20
 9/16 anonim válasza:
Ha egy pasi muvelt eszebe se jut, h elkotelezze magat.
2013. máj. 13. 10:49
 10/16 anonim ***** válasza:
én pont ilyen társat keresek magam mellé! ha érdekel, küldj privit!
2013. máj. 13. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!