Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan lányok, akiket a nem túl tehetős, ámde művelt, "normális" srácok vonzanak?
engem ezek érdekelnek,de most miért zárja ki a tehetősség és a műveltség egymást? persze nem feltétel a tehetősség,de na,nem zárja ki egymást.
asszem most is ilyen barátom van...talán túlságosan is meg van vele áldva,h nem tárgyként kezel, kicsit kevés heti 1 szex :D
Az első vagyok. A mai világban a fentebbi srácok a barátzóna kellékei. Sok lány úgy osztja fel a fiúkat, hogy mindegyiknek ad egy szerepet. A művelt, okos srácok azok, akikkel elmélkedősebb pillanataiban, amikor éppen unatkozik; akkor beszél. Aztán utána elmegy "pasizni". Hogy ez mennyire fáj a másiknak, az őt már nem érdekli. De amikor itt az oldalon a fiúk kategorizálják a lányokat, miszerint x-t csak dugná, y-nal járna is, akkor fel vannak háborodva. Holott a srácok csak azért teszik ezt, mert x jól néz ki, de buta, mint a tök, y pedig okos és kedves is. A lányoknál ez úgy működik, hogy amennyiben valaki rendelkezik a manapság divatos "alfa"-tulajdonságokkal, akkor ő a férfi. De ezek között nincs ott a kulturáltság, kifinomultság. sokkal inkább a "nyers erő2, azaz egyrészt a testalkat, másrészt komoly egzisztencia, illetve pozíció, hatalom. Továbbá domináns fellépés, ami sok esetben akár nyíltan elnyomó, erőszakos fellépést is takarhat. Amikor vezetni tanultam, a KRESZ-könyvben volt egy ábra, amiben egy komoly hibára figyelmeztetik az autósokat, a címe: "Nem mindig az erősebb inger a fontosabb! Kereszteződéshez ér az autós, ahol jobbról egy kamion, szemből egy személyautó, balról pedig egy motorbicikli közeledik. Persze, hogy a kamionra figyel fel elsődlegesen és mivel erőteljesen rá koncentrál, éppen ezért nem figyel oda a motorra, amiből akár könnyen baj is lehet.
A párkapcsolatokra lefordítva ez azt jelenti, hogy amennyiben felbukkan egy ilyen "kamion" a látómezőben, azonnal minden lány ész nélkül őrá fog figyelni. Az már másodlagos, hogy egy kirakatélete lesz csak mellette, egy jóízűt beszélgetni, együtt nevetni nem fognak, a lényeg csakis az, hogy irtó menő pasi legyen! az "értelmes nőket kell keresni" pedig azt jelenti, hogy aki már szeretne igazán komoly kapcsolatot, annak már jó lesz a "motorbicikli" is. És ez szerintem nem túlzás, mert több nő "vigasztalta" már itt azzal az elkeseredett fiúkat, hogy eljön még az ő idejük is, amikor a nők majd el akarnak köteleződni. No comment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!