Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan lányok, akiket a nem túl tehetős, ámde művelt, "normális" srácok vonzanak?
Persze, hogy érdekel. Az én barátomat sem veti fel a pénz, sőt, ellenben nagyon normális, intelligens, kulturált, remekül el lehet beszélgetni vele a komoly dolgokról is, közös az érdeklődési körünk, stb. :) Három éve vagyunk együtt.
21l
Persze, hogy vannak...ezt akartam írni. :)
Előző voltam.
"8-as! Mégis elég sok a kivétel a te szerinted nagyon helytálló elméletedben... Szóval mind1 is."
A nyolcas nagy igazságot írt le, úgy megfogalmazva, amit te anyukám, még vért izzadva sem tudnál összehozni. Ez a mondatod pedi kb. ezer sebből vérzik. Habár ha jól nézel ki, akkor talán egy dugásra jó lennél, hamár eszed nem sok van. :-D
Örülök , hogy egy mondatból le tudtad szűrni, hogy nem tudok fogalmazni :) Te valami géniusz lehetsz.
Amúgy ne haragudjál már meg, de nekem semmi közöm hozzá, ha meleg vagy, csak ne mozdulj már rám :/
Én leírtam a véleményem, igazából leszarom, ha te ezt "nagy igazságnak" tartod... Bár jó szar életed lehet :D
"Amúgy ne haragudjál már meg, de nekem semmi közöm hozzá, ha meleg vagy, csak ne mozdulj már rám :/"
Ez esetben bocs, csak felénk a 16 éves kislányok vannak a "mind1" szinten. :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!