Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én ábrándultam ki a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én ábrándultam ki a mai fiatal csajokból?

Figyelt kérdés
Annyira defektesek jellemre, nem is érdekelnek már, kajak megértem, ha valaki inkább prostizni megy, minthogy járna ezekkel a csajokkal.
2013. ápr. 23. 14:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

úgy mondjátok, hogy csak érdek emberek a csajok, mintha ti minden csúnya csajt teljes szívetekből (nem farkatokból) szeretnétek, mert ti vagytok az önzetlenség fellegvárai! :D

22f... nokomment! ne hallgassatok rájuk csajok! ők nem emberek! :D

2013. ápr. 24. 13:56
 22/28 anonim ***** válasza:

a kövér lányokhoz sem vagyok kö​csög

csak háromféle embert ismerek: aki okos, meg aki nem

2013. ápr. 24. 13:58
 23/28 anonim ***** válasza:

ha nem a mellét, meg a seggét stírölnéd a csajoknak, akkor talán nem kezelnének bunkónak... :D Engem is koccoltak már le, de megtanultam, hogy milyen lányokkal nem szabad kezdenem, mert nem az én világom. Ettől még nem minden nő "érdek hajhász" (a te értelmezésedben), mert ennyi erővel én is érdekből ismerkedem... Érdekel a személyisége, az élete, a hozzáállása a dolgokoz, hozzám... Azután ha még mindig érdekel, akkor érdeklődöm a melle, és a feneke iránt... Érdekemberek powa... ne fikázzuk a csajokat pls, mert csak magadat oltod vele... (és nem neked szól ez a mondat konkrétan, hanem minden rinya pasinak! :D)

puszi csajok!

2013. ápr. 24. 14:03
 24/28 anonim ***** válasza:

21 -es. Én voltam az a nagggyon hímsoviniszta patkány.

Tudod alappal írtam. Miről van szó. A nők hatványozottan érdekből keresnek maguknak partnert, sokkal gyakrabban mint aférfiak.

Itt most vegyük ki a kivételeket /csekély/ aki tényleg a külsőd meg magad miatt szeret csak és kizárólag.

De a családanya típusú nőknek mindig ottvan az érdek,hogy utódnemzés kell, és ezért szisztematikusan az erre való egyedeket választják. Ha túl jó/túl szar akkor nem. Csak aki arra való, mert így kívánja az érdeke!

A nők másik része, a lehúzós féle meg szisztematikusan azokat a férfiakat keresi, aki mellett pénzügyi és egzisztenciális biztonságot talál, akiken van mit vérszívóskodni.

Mindkettő érdek semmi több.

Nyilván ha CSAK!! magamért szeret egy nő az is érdek, de ezt tekintsük jónak, de ez is érdek, méghozzá az ő nemi vágyainak és unaloműzőjének kielégítésére szolgáló emberegyedről van itt szó ebben az esetben.

Aki ugyanis a nemi vágyait nem elégíti ki, és nem szórakoztatja az elméjét kellőképp /nem humoros, nem életvidám, nem kommunikatív hanem halkszavú de nagyon/ akkor ahhoz az emberhez nyilván neked nem fűződik személyes érdeked, így rá se fogsz szarni a fejére.

De ezutóbbi érdek fordítva is igaz.

CSak tisztázzuk, hogy mások a férfiak elvárásai mint a nőké. Sokkal szűkkörűbbek, és elnézőbbek, emberbarátibbak /általában/

2013. ápr. 24. 17:01
 25/28 anonim ***** válasza:
Így már helyénvalóbb az állításod, de ettől függetlenül még mindig azt mondom: Az érdekek mindig meglesznek, attól, hogy nem mondjuk ki, tehát még mi, pasik is válogatunk. Ne legyen ragyás, dagi, tohonya, büdös (sőt az illatosságot szeretjük), zsíroshajú, stb... míg egy csávó előszeretettel igénytelen ezen jellemzők alapján... Te nem örülnél, ha a kiszemelt nőd genetikailag is "megfelelő lenne"? Ugyan olyanok vagyunk, csak kevésbé feltünő módon, mert mi pasik ugye nem más csávókat figyelünk, hanem a nőkre koncentrál a szemünk... És ha a szemétládákat akarjuk meglátni, akkor a szemétláda NŐKET fogjuk észrevenni...
2013. ápr. 24. 17:12
 26/28 anonim ***** válasza:
Hát én akkor sem bírom az olyan csajokat, akik a "jó" palikkal kedvesek, a számukra kevésbé jókkal pedig bunkók. És itt most nem a párkeresésre gondolok, hanem mondjuk egy sima haverkodásra, beszélgetésre. Párkeresésnél egyértelmű, hogy aki nem vonzó, azzal olyan tekintetben nem foglalkozunk. De aki mindenből kizár valakit, mert neki külsőre nem jön be az primitív és diszkriminatív dolog. És sajnos sok ilyen van.
2013. ápr. 25. 11:28
 27/28 A kérdező kommentje:

# 26/26

Egyetértek. Én nem vagyok szemét olyan lánnyal, aki nem az esetem külsőre.

2013. ápr. 25. 11:56
 28/28 anonim ***** válasza:
Én pedig lány vagyok, nem egy szép darab, és pont fiúk részéről tapasztalom ezt. Vagy teljesen érdektelenek irányomban(ez még a jobbik eset), vagy nyíltan kiröhögnek, úgy néznek rám, mint egy darab szarra. És nem nyomulásra reagálnak így, az nem szokásom, szimplán csak megyek az utcán, vagy akármi.
2013. ápr. 25. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!