Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én ábrándultam ki a mai fiatal csajokból?
Nem hiszem, hogy csak te ábrándultál volna ki ezekből. Túl sok a selejtes csaj, és én ezt lányként írom..
Az ilyen kis szakadt libák miatt nincs a normálisaknak barátjuk. Elsőnek összejönnek a pasik az ilyen csajjal, később még egyel... aztán ráunnak keresik azt, aki nem csak arra jó, hogy megb*sszák. A szerencséseket megtalálja előbb-utóbb a szerelem, és van, akit még nem ért el. Hát hozzám siethetne már gyorsabban is.
15/L
Sajnos jól látod! Mindegyik próbál divatolni, de valójában csak a jó cuccok és a smink teszi szebbé! Az "ánuszmónuszról" :-) nem is beszélve. Látszik a fejükön, hogy buták mint a föld!
igazából értékelni nem értékeli őket a férfiak nagy része! Kihasználják őket és kész. De olyan buták, hogy ezt sem veszik észre. Lassan egy nő már olyan mint egy mobil vagy egy tuning autó. Csak mutogatni jó, de más az ember vágya!
2-es! Kár, hogy fiatal vagy, különben rádírnék! :D
Maradj ilyen, kellenek a normális nők a mai világba! :)
A prostizást én felcserélném a "megvásárolható barátnő" szópárra, mert ez nem annyira "nyers" megfogalmazás. :D
Különben én amíg kerestem, addig kiábrándultam, aztán ők kerestek, mégjobban kiábrándultam, most meg full inaktív vagyok, és nem érzem a hiányukat... 22f
Így van, unalmas szarok mind. Vagy így vagy úgy, de azok.
Most le szeretném írni a magukat kivételnek érzők kedvéért,hogy IGGEEEEN, vannak kivételek is hébe meg hóba. Úgyhogy ne nyeld be a gecyt ,ha rád nem céloztam.
Szemetek, túl elvárósak általában. Szeretnek kihasználni, elhiszed,hogy szeret,aztán egy jobb faszival meg lelép egy idő mulva. Ha meg nem könnyűvérű ,akkor már nagyon gyöszködné a házasságot, a köjkedzést, és bizony ez sem túl nyerő manapság. TErmészetesen te állod a cekket az eljegyzési gyűrűnél letérdelve mint egy alattvaló idióta,illetve a világ másik végére való nászutat is állod természetesen. Én ne-eem.! nem foglalkozok ilyenekkel.
Prosti nem tesz tönkre lelkileg, ott nincs szerelmi csalódás, nincs kötődés sem, és elvárások sincsenek szex teljesítményben veled szemben, azt élvezel, amit akarsz.
Egy igazi szórakozás.
Fiúk nagyon kérlek titeket, hogy ne általábosítsatok... Attól, hogy kigogtatoj néhány.... khm... rosszab tipusu lányt attól még vanna értelmesebbek is.. (köztük remélem én is ) Ti pedig nagyon felszinesek vagytok a szebb lányok azért helyezik a külsőre a hansúlyt mert tudják hogy az eszük és a jellemük nem fog meg senkit :'DDDD
17/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!