Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én ábrándultam ki a mai fiatal csajokból?
Én vagyok a 2.
Hát, amúgy az én korosztályomban lévő fiúk 70%-áról nem tudom megmondani, hogy fiú e vagy lány. Mogyoróaprító csőnadrág, vasalt haj..most gondoljatok már bele..készülődsz valahová a pároddal, és akkor kiszól a srác a fürdőszobából, hogy "Drágám, gyere már egy pillanatra, hátul vasald már ki a hajamat, mert még ott kiáll", aztán majd mész a gyerekért óvodába és az óvónő nem tudja megmondani, hogy melyik az anyuka és az apuka. Vannak normális lány ismerőseim, akik idősebb (huszonéves) pasikkal járnak, már megvannak egymással 1-2 éve, és mindenki leszólja őket a korkülönbség miatt, abba bele sem gondolva, hogy ők mennyire szeretik egymást. A fiút elhordják mindennek, hogy vajon mit akar egy tizenévestől majdnem felnőtt fejjel. Egyből azt hiszik, hogy csak a szexre hajt érzelmek nélkül, pedig képes lenne a lányra bármennyit várni. Azt bezzeg megtudnák szokni hogy havonta váltogassa a páwa k*csögöket. Mindegyik nem elkorcsult. A lányok 70%-a kiélt k*va 15 éves korára, 10%-a csúnya, és 20%-a várja, hogy mikor jön a boldogság. A pasiknál is hasonló a helyzet. 50%-a csőgatyás tróger f@szagyerek, 30%-a bunkó drogos, és van kb 20%, aki normális, és a r*bancok sokasága között nem találja azt a nagyon kevés értelmes lányt.
Fiúk! Le lehet pontozni, ha szerintetek nem így van. Szerintem így van. És annak a kevés normálisnak üzenem, hogy kivételek vannak, és mindig is lesznek, ne álljatok be a sorba! :)
15/L
"Azok akik rendesek, ők is csak azokkal rendesek, akik nekik szimpatikusak! A rendes lányokban is benne van az érdekfigyelmesség."
nagyon jól látod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!