Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én ábrándultam ki a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én ábrándultam ki a mai fiatal csajokból?

Figyelt kérdés
Annyira defektesek jellemre, nem is érdekelnek már, kajak megértem, ha valaki inkább prostizni megy, minthogy járna ezekkel a csajokkal.
2013. ápr. 23. 14:31
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
u.i: A szebb alatt a lotyósat értem... nem a természetes szépet :)
2013. ápr. 23. 17:13
 12/28 anonim ***** válasza:
Ha te értelmesnek tartod magad, és a "szebb lányok" esze, és jelleme nem fog meg senkit, akkor ebből az következik, hogy ha te értelmes vagy, akkor nem szép... :\ CÁFOLJ MEG KÉRLEK! :D
2013. ápr. 23. 17:14
 13/28 anonim ***** válasza:
igen, ebből tényleg sajnos az jön le, hogy kövér vagy :(
2013. ápr. 23. 17:16
 14/28 anonim ***** válasza:
Én már 2 éve kiábrándultam belőlük. nem is nagyon erőlködöm náluk. Prostiktól meg hányinger kerülget, szóval önmegtartóztatás 4ever.
2013. ápr. 23. 19:23
 15/28 anonim ***** válasza:
Én is kiábrándultam. Azok akik rendesek, ők is csak azokkal rendesek, akik nekik szimpatikusak! A rendes lányokban is benne van az érdekfigyelmesség. Én hallottam nem egy nem kettő rendesebb lányt is hogy egy nekik nem szimpit a háta mögött agyonfikáztak, hát tessék, én ezt még inkább gyűlölöm, mint akik nyíltan bunkók, és nem a kedvesség álcája mögött bunkók!
2013. ápr. 23. 19:56
 16/28 anonim ***** válasza:
Egyébként még megjegyzem, hogy fiatalon ilyenek, és ez az idővel csak rosszabb lesz, aki mást mond az hazudik.
2013. ápr. 23. 19:58
 17/28 anonim ***** válasza:
Minden érdek. Mind csak addig jófej, addig szeret, amíg kiszolgálod az érdekeit. Ha nem szolgálod egyik igényét sem a nőnek ,akkor feléd se szar. Nem kell annyira elájulni tehát a gyönyörtől. Ha nem tart elég szórakoztatónak, akkor nem tartozol a köreibe! Egy senki vagy!
2013. ápr. 23. 20:09
 18/28 anonim válasza:

Én vagyok a 2.

Hát, amúgy az én korosztályomban lévő fiúk 70%-áról nem tudom megmondani, hogy fiú e vagy lány. Mogyoróaprító csőnadrág, vasalt haj..most gondoljatok már bele..készülődsz valahová a pároddal, és akkor kiszól a srác a fürdőszobából, hogy "Drágám, gyere már egy pillanatra, hátul vasald már ki a hajamat, mert még ott kiáll", aztán majd mész a gyerekért óvodába és az óvónő nem tudja megmondani, hogy melyik az anyuka és az apuka. Vannak normális lány ismerőseim, akik idősebb (huszonéves) pasikkal járnak, már megvannak egymással 1-2 éve, és mindenki leszólja őket a korkülönbség miatt, abba bele sem gondolva, hogy ők mennyire szeretik egymást. A fiút elhordják mindennek, hogy vajon mit akar egy tizenévestől majdnem felnőtt fejjel. Egyből azt hiszik, hogy csak a szexre hajt érzelmek nélkül, pedig képes lenne a lányra bármennyit várni. Azt bezzeg megtudnák szokni hogy havonta váltogassa a páwa k*csögöket. Mindegyik nem elkorcsult. A lányok 70%-a kiélt k*va 15 éves korára, 10%-a csúnya, és 20%-a várja, hogy mikor jön a boldogság. A pasiknál is hasonló a helyzet. 50%-a csőgatyás tróger f@szagyerek, 30%-a bunkó drogos, és van kb 20%, aki normális, és a r*bancok sokasága között nem találja azt a nagyon kevés értelmes lányt.

Fiúk! Le lehet pontozni, ha szerintetek nem így van. Szerintem így van. És annak a kevés normálisnak üzenem, hogy kivételek vannak, és mindig is lesznek, ne álljatok be a sorba! :)

15/L

2013. ápr. 23. 20:38
 19/28 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek 17-es!
2013. ápr. 23. 21:57
 20/28 anonim ***** válasza:

"Azok akik rendesek, ők is csak azokkal rendesek, akik nekik szimpatikusak! A rendes lányokban is benne van az érdekfigyelmesség."

nagyon jól látod

2013. ápr. 24. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!