Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves srác gáz ha 17 éves lánnyal randizik?
Figyelt kérdés
Januárban töltöttem a 23. életévemet. Van most egy lány akinek tetszem, megszólított a munkahelyen párszor. Tanuló még, 17 éves... Ritkán látjuk egymást szóval bejelöltem facebookon. Nagyon örült neki, aztán írta hogy ha van kedvem találkozhatnánk munka után. Nekem is tetszik. Szerintetek?2013. ápr. 9. 22:24
1/16 anonim válasza:
határeset. de ez csak az én véleményem
2/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Tessék randizni!:)
4/16 anonim válasza:
Ha neked tetszik, akkor nem gáz.
6/16 A kérdező kommentje:
Haverom csesztet, hogy majd jön látogatni a sittre. Lehet csak irigy.. nem tudom.
2013. ápr. 9. 22:28
7/16 anonim válasza:
had csesztessen ne foglalkozz vele, hülyeséget beszél..
9/16 anonim válasza:
Igen a haverod irigy,továbbá ha egy 80 éves nagypapa legálisan dughat egy 14 éves lányt szülői beleegyezéssel akkor miért lenne probléma ha egy 23 és egy 17 éves ember szexel?
10/16 A kérdező kommentje:
Svájci a làny. Itt nem tudom milyen törvények vannak.
2013. ápr. 9. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!