Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető h egy srác, csak azért randizik, hogy az egóját fényezze? Olyanoknál akik mindenkit megkapnak?
szóval akiknek nem a szex a lényeg, mert azt úgy is bármikor megkapják.
szóval elképzelhető, hogy ha randin látják, hogy tetszik a csajnak és megkaphatná ha akarná, ez már elég is és le is zárta?
mert szerintem én így jártam.
nehezen kaphatónak vélt. kimutattam, hogy tetszik, erre semmi, lelépett.
én is így érzem. hogy meddig mehet el abban, hogy a nők közül megkapja e a legfullosabbat is. mintha azt akarná lemérni, hogy a legjobb csajnál bejönne e.
én magasan voltam nála nagyon. gondolom most jönnek a még jobb nők. vagy ez már elégtétel volt neki. és csak játszik tovább.a csajokkal.
mindenesetre fentebb tettem a lécet.
nah pont így érzem most magam. mintha lesüllyedtem volna még önmagamhoz képest is.
és erre még rá is erősített duplán.
mindezt mert kifejeztem, hogy tetszik.
ilyen pofont én még életemben nem kaptam ezért.
az,hogy nem varrt le mikor megtehette volna,max akkor történhet meg ha randi közben észrevett valami olyasmit,ami visszataszító benned,vagy csúnyának talál,vagy úgy ítélte meg,hogy problémás a megfektetésed,túl sok időbe kerülne,nem éri meg a rá áldozott időt.
egó fényező randi nincs,max gyerekeknél.
skalpvadásznál a győzelem a dugás után jön el.
egy ilyen semmilyen randi inkább kudarc,semmiképp nem egó fényezés.
és azt is rosszul látod,hogy nem a szex a lényeg skalpvadásznál.
ez mondhatni abszurd gondolat.
hiába kaphatja meg bármikor,pár aktus után nem ér neki 5 forintot,ezért új kell,ezért csajozik folyamatosan.
többek között, szóval nem éri meg időt fektetni belém...
ez megnyugtatott.
már amennyire ez meg tud nyugtatni...de itt lehet az igazság.
köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!