Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nyomi, sirós srácok vs....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomi, sirós srácok vs. Sikeres srácok, kinek van igaza?

Figyelt kérdés
mindkét félnek valamennyire,de vannak egyéb dolgok is amik közrejátszanak: pl: szerencse is,
2013. ápr. 20. 11:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És azt hogy? Hogyha szódásszemüveges, karvalyorrú, ritkás vörös hajú, dagadék, kapafogú, sárgafogú, nagy és aránytalanb fejű, egyszemöldökű akkor lehet akármilyen okos, el lesz hajtva.
2013. ápr. 20. 12:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Dehogyiiis Xenophilius. Ha értelmes, gyöngéd, kedves, finom humorú, figyelmes-> ide a karjaimba, álmaim hercege!
2013. ápr. 20. 12:43
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen, Xenophilius. De álmaim herceg még ismerje, olvassa el Epiktétosz könyvecskéjét.

[link]

Epiktétosz nyomorék volt, veleszületett bénasága miatt, rabszolga volt. Nem tudom, ez kimeríti-e a "nyomi,sírós" srác fogalmát. De olyan szellemi mélységre jutott, hogy csaknem kétezer éve ragyogó írásainak nem fakult meg bölcsessége.

2013. ápr. 20. 12:51
 14/16 anonim ***** válasza:

A sikereseknek van igazuk, csak az a baj, hogy többségük tudatosan nem tudja, hogy miért is sikeres és ezért képtelen hasznos tanácsot adni azoknak, akik még kevésbé sikeresek. Pl. ilyeneket mondanak, hogy "légy önmagad", "legyen stílusod", "csak lazán", amiből egy tapasztalatlanabb srác nem sokat ért meg, mert ezek ilyen megfoghatatlan dolgok. A nőkre is igaz ez, többségük sosem szedett még fel nőt (:D), ezért nagy részük képtelen valóban hasznos tanácsokat adni férfiaknak.

Aki meg azon siránkozik, hogy hátránnyal indul másokhoz képest, az gondoljon arra, hogy minél mélyebben vagy a víz alatt, annál erősebben hat rád a felhajtóerő és jutsz fel a felszínre. Akinek csak úgy az ölébe hullott minden, az valószínűleg nem becsüli meg azt (esetleg el is herdálja, ha pénzről vagy egészségről van szó), vagy kényelemből megragad egy elfogadható szinten, ahelyett hogy folyamatosan egyre tökéletesebbre fejlesztené az életét.

2013. ápr. 20. 14:36
 15/16 anonim ***** válasza:

1-attól függ miben

2-erősen függ az igényektől is

3-és rengeteg egyéb tényezőtől

amúgy a jó tipp ha kigyúrod magad, és adod a magabiztos laza domináns partiarcot. hidd el, nem fogja őket érdekelni semmi más, csak a külsőd és a temperamentumos viselkedésed. tudod, mint az állatkertben. a gyengébbik hím húzza a rövidebbet.

"miért ne lehetne? hogy 2x annyit fektetek bele és nem jön össze,mig ő mondjuk csak lazán leszolit egy csajt nem is nagy dumával és összejön neki, halottam,láttam ilyet saját szememmel is,"

pont azért mert ő jól néz ki és laza, te meg egy 2 lábon járó görcs vagy.

"na de kérdésem lényege: hogy akkor miért kell itt fikázni azt aki nyomi holott ö is keményen dolgozik a sikerért megtesz mindent ami tőle telhető"

mert a sikeres a domináns, a nyomikat eltapossák. ne várj segítséget másoktól, úgysem fognak segíteni. ez az egyik legfontosabb lecke. gondolom neked sincs apád, akitől egy normális nevelést kaptál volna.

"Most a következő a helyzet: én totál belezúgtam az intellektusába. És nem csak én: több ismerőse van, akik nem utasítanák el a közeledését. Mind kutató vagy legalábbis phd hallgató :D Valószínűleg pont ugyanazt értékelik benne, mint én. "

ez jó nagy marhaság, a lányok nagyon nem az intellektusra buknak. 99% hogy ez kamu, vagy te valami csodalány vagy, aki pont erre bukik, de mellette pl egyszerű lény, olyannal még nem nagyon találkoztam, aki értelmes is és erre is vágyik.

a lányok ikább a fizikai erőt értékelik meg a mentalitást, max a phd annyit jelent, hogy jó sokat fog keresni, ha szülök neki.

" Dehogyiiis Xenophilius. Ha értelmes, gyöngéd, kedves, finom humorú, figyelmes-> ide a karjaimba, álmaim hercege!"

2 hétig, aztán meg takarodj idióta nyomorék állat.

" Igen, Xenophilius. De álmaim herceg még ismerje, olvassa el Epiktétosz könyvecskéjét.

[link]

Epiktétosz nyomorék volt, veleszületett bénasága miatt, rabszolga volt. Nem tudom, ez kimeríti-e a "nyomi,sírós" srác fogalmát. De olyan szellemi mélységre jutott, hogy csaknem kétezer éve ragyogó írásainak nem fakult meg bölcsessége."

de sajnos a lányok többsége nem erre bukik, hanem az arnold svarcikra meg a bredpittekre. ismerek egy rakás ilyen intellektuális srácot, nem túl népszerűek, ráadásul nem találnak magukhoz hasonló lányt.

"A sikereseknek van igazuk, csak az a baj, hogy többségük tudatosan nem tudja, hogy miért is sikeres és ezért képtelen hasznos tanácsot adni azoknak, akik még kevésbé sikeresek."

a sikereseknek nincs igazuk, pontosan azért mert azt se tudják, mit beszének és hogy működnek a dolgok, vagy az igényeik vannak mélyen. ráadásul nem is akarnak tanácsot adni másoknak, max pénzszerzés céljából pua tanfolyamokat szerveznek.

"A nőkre is igaz ez, többségük sosem szedett még fel nőt (:D), ezért nagy részük képtelen valóban hasznos tanácsokat adni férfiaknak. "

pontosan.

"Aki meg azon siránkozik, hogy hátránnyal indul másokhoz képest, az gondoljon arra, hogy minél mélyebben vagy a víz alatt, annál erősebben hat rád a felhajtóerő és jutsz fel a felszínre. Akinek csak úgy az ölébe hullott minden, az valószínűleg nem becsüli meg azt (esetleg el is herdálja, ha pénzről vagy egészségről van szó), vagy kényelemből megragad egy elfogadható szinten, ahelyett hogy folyamatosan egyre tökéletesebbre fejlesztené az életét."

részben igaz, részben meg ami nem öl meg, az tönkretehet. szerintem csak kevés ember tud igazán tanulni a nehézségekből, a legtöbb ember sorsát erősen befolyásolja a véletlen. általában pont akkor a legnehezebb boldogságra találni, ha érzelmi intelligenciád magas, de a szerencséd nagyon elhagyott. azt enm tudom melyik a rosszabb, ha egy értelmes és érzelmes ember látja a kilátástalan helyzetét, vagy ha egy buta de érzelmes ember sínylődik a saját levesében.

2013. ápr. 20. 15:02
 16/16 anonim ***** válasza:

Nézzük a tényeket: ronda és ocsmány fiú soha senkinek sem fog kelleni.

Az intellektus semmit sem ér a csajozásban.

2013. ápr. 20. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!