Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nyomi, sirós srácok vs....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomi, sirós srácok vs. Sikeres srácok, kinek van igaza?

Figyelt kérdés
mindkét félnek valamennyire,de vannak egyéb dolgok is amik közrejátszanak: pl: szerencse is,
2013. ápr. 20. 11:45
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

pl:nyomi vagyok akinek itt sir a szája,

,az nem azt jelenti,hogy egész nap otthon fekszem! pont hogy azért sir a szám mert annak ellenére,hogy probálkozom 2x annyit fektetek a dolgokba mint azok akiknek összejön nekem mégsem jön össze,holott ezerszer változtattam hallgattam meg mások tanácsát sok mindent kiprobáltam

2013. ápr. 20. 11:46
 2/16 anonim ***** válasza:
Miért kell nyominak és sikeresnek lenni? Miért nem lehet normálissá válni?
2013. ápr. 20. 11:47
 3/16 anonim ***** válasza:
ha mindketten 2x annyit fektettek bele mint a másik akkor valaki hazudik
2013. ápr. 20. 11:48
 4/16 A kérdező kommentje:
mert az a normális aki sikeres...sikeres alatt arra gondolta: akinek van nője,jó munkája,stb.vagyis boldog,elégedett
2013. ápr. 20. 11:48
 5/16 A kérdező kommentje:
miért ne lehetne? hogy 2x annyit fektetek bele és nem jön össze,mig ő mondjuk csak lazán leszolit egy csajt nem is nagy dumával és összejön neki, halottam,láttam ilyet saját szememmel is,
2013. ápr. 20. 11:49
 6/16 anonim ***** válasza:
és az is normális, hogy feljön ide és veri a nyálát, hogy húúú ő mennyit fektetett ebben? mert szerintem kvára nem :)
2013. ápr. 20. 11:49
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem. Az a normális, hogy akár egyik napról a másikra változhat minden. És abnormális a nyomi és életcsászára, mert ezt nem tudja. És az is normális, hogy van, ami tőlem függ, van ami nem. ÉS az is normális, hogy ami tőlem tehető, azt megteszem, ami meg nem azt elengedem.
2013. ápr. 20. 11:52
 8/16 A kérdező kommentje:
na de kérdésem lényege: hogy akkor miért kell itt fikázni azt aki nyomi holott ö is keményen dolgozik a sikerért megtesz mindent ami tőle telhető
2013. ápr. 20. 11:54
 9/16 anonim ***** válasza:
Pont az ilyen sírások miatt .....
2013. ápr. 20. 11:58
 10/16 anonim ***** válasza:

Azért, mert nem igazán hiteles. Ha mindent megtesz az ember, akkor valami csak összejön.

A párom pl. egy nyomi srác volt. Látta, hogy a csajoknál nincs esélye. Úgyhogy csajozás helyett inkább a tanulással foglalkozott.

Most a következő a helyzet: én totál belezúgtam az intellektusába. És nem csak én: több ismerőse van, akik nem utasítanák el a közeledését. Mind kutató vagy legalábbis phd hallgató :D Valószínűleg pont ugyanazt értékelik benne, mint én.

Szerencse? Nem hinném. Inkább sok év kitartó munka eredménye, amit saját magába fektetett. Szebb egyébként nem lett tőle. Csak sokkal vonzóbb :)

2013. ápr. 20. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!