Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomi, sirós srácok vs. Sikeres srácok, kinek van igaza?
pl:nyomi vagyok akinek itt sir a szája,
,az nem azt jelenti,hogy egész nap otthon fekszem! pont hogy azért sir a szám mert annak ellenére,hogy probálkozom 2x annyit fektetek a dolgokba mint azok akiknek összejön nekem mégsem jön össze,holott ezerszer változtattam hallgattam meg mások tanácsát sok mindent kiprobáltam
Azért, mert nem igazán hiteles. Ha mindent megtesz az ember, akkor valami csak összejön.
A párom pl. egy nyomi srác volt. Látta, hogy a csajoknál nincs esélye. Úgyhogy csajozás helyett inkább a tanulással foglalkozott.
Most a következő a helyzet: én totál belezúgtam az intellektusába. És nem csak én: több ismerőse van, akik nem utasítanák el a közeledését. Mind kutató vagy legalábbis phd hallgató :D Valószínűleg pont ugyanazt értékelik benne, mint én.
Szerencse? Nem hinném. Inkább sok év kitartó munka eredménye, amit saját magába fektetett. Szebb egyébként nem lett tőle. Csak sokkal vonzóbb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!