Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek 100 próbálkozásból hány sikeres a csajozásnál? (próbálkozásnak számít az is ha csak látatlanba ráírsz valakire neten)
nekem még nem kellet csajoznom de tényleg nem hordom fent az orrom meg nem nagyképűségből o.O de ebbe énis csak most gondolok bele
hát ebbe nem tudok segíteni talán mások :)
sztem nem is közeledtem még összesen 100 csajhoz ismerkedés szándékával...XD
pedig nem ma kezdtem...XD 6 éve csajozok elég rendesen...
Szerelmes típus vagyok, jó volt 4-5 egyéjszakás is, de egyetlen egyszer kaptam eddig visszautasítást csak, aztis ugy hogy részeg voltam, a csaj pedig nem...
20/F
lássuk csak...
eddigi életem során , buliban, disco, ismerősök ismerősei, szórakozóhelyek bolt suli egyéb mindenféle hely, internet.....összesen 47 lánynál próbálkoztam.
Ebből
- 7 lánnyal jutottam odáig h ismerkedés-->szex---> éss mi akkor '1 pár vagyunk"
- 9 lánnyal szexig csak szexig
- 12 vel randizásig 1-2 találka beszélgetés ide oda járkálás
- 6 lánnyal odáig h köszöntünk váltottunk pár szót
és az összes többi elutasított seperc!
- szóval 13 elutasított totál, vagy nem is válaszolt.
szóval igazából komolyabb ami nem csak szex az 7 lány.
(most vagyok kapcsolatban a 7-el, és remélem végleges)
28/f
Ha a netes dolgokat is beleszámitjuk akkor ott kb 300 körüli lehet akire ráirtam társkeresőkön. Többségük vissza se ir. Mondjuk minden negyedik visszairt. Ezek közül tali és hosszabb-rövidebb járás 3-al volt, illetve 3 másik (tőlem idősebb) nővel csak dugás.
Élőben meg el se lehet dönteni, hogy mi számit bepróbálkozásnak... Ha látok valaki szépet akkor rámosolygok, de lehet hogy nem olyan a szitu és visszamosolygásnál se megyek oda.
7 csajom volt eddig nem tudom hány próbálkozásból :D
19:36-os vagyok
21 évesen vesztettem el, szóval van remény mindig :D
Azóta bepótoltam a lemaradást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!