Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mondtok nemet, ha egy csaj talira hív?
Ha egy átlagos csaj (akivel köszönőviszonyban vagytok,de nem nagyon ismeritek egymást) elhív pl fagyizni v sétálni titeket, mondván h unatkozik, - akár facebookon,akár személyesen - mondtok ti valamikor nemet? Ha igen, mik lehetnek ennek az okai?
Csak azért kérdezem, mert biztosra akarok menni. Úgy érzem, én is tetszem a srácnak, de nem vagyok benne biztos, és nem akarok pofára esni...
20/L
Én elmennék akár tetszik akár nem. Unaloműzésnek jó lenne, max lesz 1 barátom ennyi. Meg egy potya fagyi sem esne rosszul :D na jó csak viccelek :)
20f
Hacsak nem valami rém a csaj, akkor nem mond neki nemet (és ha persze nincs barátnője a srácnak, vagy nem alakul valaki mással).
De azt azért ne mondd,hogy azért hívod el, mert unatkozol. Erre 10-ből 9 ember azt mondja: szóval csak arra vagyok jó, hogy ne unatkozz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!