Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Mondtok nemet, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mondtok nemet, ha egy csaj talira hív?

Figyelt kérdés

Ha egy átlagos csaj (akivel köszönőviszonyban vagytok,de nem nagyon ismeritek egymást) elhív pl fagyizni v sétálni titeket, mondván h unatkozik, - akár facebookon,akár személyesen - mondtok ti valamikor nemet? Ha igen, mik lehetnek ennek az okai?

Csak azért kérdezem, mert biztosra akarok menni. Úgy érzem, én is tetszem a srácnak, de nem vagyok benne biztos, és nem akarok pofára esni...

20/L

2013. ápr. 14. 21:45
1 2
 1/12 anonim válasza:
attól függ, hogy néz ki...:D de általában nem mondok nemet :)
2013. ápr. 14. 21:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Én tutira meglepődnék, fogalmam se lenne, mit is akar tőlem valaki, akit alig ismerek. Valószínűleg arra gondolnék, hogy csak szívat, szóval lehet, hogy nemet mondanék, bár nem szoktak elhívni, szóval nem tudom, mit tennék.
2013. ápr. 14. 21:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Azért járj utána, hogy tuti nincs barátnője.
2013. ápr. 14. 21:50
 4/12 anonim ***** válasza:

Én elmennék akár tetszik akár nem. Unaloműzésnek jó lenne, max lesz 1 barátom ennyi. Meg egy potya fagyi sem esne rosszul :D na jó csak viccelek :)

20f

2013. ápr. 14. 21:52
 5/12 anonim válasza:
Ha fizeti akkor naná :D
2013. ápr. 14. 21:53
 6/12 A kérdező kommentje:
Uhh köszi :D barátnőnek tényleg utána kéne járnom, mert az cinkes lenne...
2013. ápr. 14. 21:54
 7/12 anonim ***** válasza:

Hacsak nem valami rém a csaj, akkor nem mond neki nemet (és ha persze nincs barátnője a srácnak, vagy nem alakul valaki mással).

De azt azért ne mondd,hogy azért hívod el, mert unatkozol. Erre 10-ből 9 ember azt mondja: szóval csak arra vagyok jó, hogy ne unatkozz?

2013. ápr. 14. 21:55
 8/12 anonim ***** válasza:
#7Esnek igaza van!
2013. ápr. 14. 22:00
 9/12 anonim ***** válasza:
ha nem jön be akkor igen... de a közepes külsőt kompenzálhatja ha jóarc, de azért csak mértékkel
2013. ápr. 14. 22:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha nem jön be az illető, csak akkor mondanék nemet, ha bejön természetsen elmennék. 20/F
2013. ápr. 14. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!