Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Erre most mit mondtok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre most mit mondtok?

Figyelt kérdés
Másfél éve elküldött több lány is a búsba, mert nem voltam elég izmos, valóban vékony voltam, de semmiképp sem kóros. Mindenhonnan azt kaptam, hogy ilyen testtel nem szedhetek fel szép lányokat (nem halvérűeket!) fogtam magam, elmentem konditerembe, felszedtem 20 kg-ot és jó sok izmot. Most meg megkapom több lánytól, hogy ez nem jó, és látom hogy a szép nőstények ilyen girhes kis patkányokkal járnak. tudjátok mit? elmentek a.....!

2013. febr. 25. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre mondják, hogy sz*pás :D
2013. febr. 25. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát az a baj, hogy most a girhes kis emos, piszkafa nyomorékok a menők, ugyhogy a szép lányoknak "természetesen" menő pasikkal kell járniuk. Az tök mindegy, hogy tényleg szeretik-e egymást. De azt nem tudom, hogy hány éves vagy. Szerintem ez a probléma csak tizenéves korba jelentkezik, egy 20 feletti nő már normális férfira vágyik.
2013. febr. 25. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Haha rajtad még ez sem segít. Csajozásra születni kell! ;) Én 60 kg-is a legjobb csajaim voltak, sokszor ők szedtek fel. Máson meg a gyúrás sem segít! :D
 4/5 anonim ***** válasza:
Kettes! Te meg honnan a -------- tudod h szeretik-e egymást? Miért ne lehetne két szép ember, belsőleg is szép? Ennyi irigy nyomorékot!
 5/5 anonim válasza:
Nem elég izmosnak lenni. Ész is kell.
2013. febr. 26. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!