Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ha nektek egy csaj elmondja, hogy tobbet erez, mint baratsag, de ti csak annyit mondtok ra, hogy jo, akkor az mit jelent? (olyan fiurol van szo, aki lany szempontjabol tapasztalatlan)
de most arról van szó,hogy a lány többet akar , nem csak barátkozni , nem? akkor nem értem az első válaszolót -.-
amúgy ha a srác lányok szempontjából tapasztalatlan , fene tudja lehet hogy nem mer nagyon mást mondani és tökre örül meg minden és persze benne lenne a dologban.
De az is lehet h nem :D , nem tudom miért nem lehet valami mást mondani? :D én pl sose mondok csak annyit h jó :D mindig megpróbálom érthetően elmondani a dolgokat :D aztán vagy sikerül vagy nem :D
szerintem beszélj vele, konkrétabban , hogy biztosan lássa azt , hogy te mit szeretnél .
Akkor valószínűleg, ő is elfogja mondani hogy mit szeretne.
ez érdekes:D ,lehet elmondta valamelyik haverjának dicsekedni , hogy hahaha bejövök egy csajnak , és barátnőm lesz.
De hogy miért tagadta le ezt előtted azt, hogy NEKED küldött sms-t erről?:D
nem igazán értem a srácot :D .
Páromnak elmondták, hogy bejövön nekem, annyit reagált rá, hogy jó nem érdekli, másnap már összejöttünk:)
Adj neki időt, ha nem lép, és még érdekel, akkor állítsd kész tények elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!