Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Mondtok nemet, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mondtok nemet, ha egy csaj talira hív?

Figyelt kérdés

Ha egy átlagos csaj (akivel köszönőviszonyban vagytok,de nem nagyon ismeritek egymást) elhív pl fagyizni v sétálni titeket, mondván h unatkozik, - akár facebookon,akár személyesen - mondtok ti valamikor nemet? Ha igen, mik lehetnek ennek az okai?

Csak azért kérdezem, mert biztosra akarok menni. Úgy érzem, én is tetszem a srácnak, de nem vagyok benne biztos, és nem akarok pofára esni...

20/L

2013. ápr. 14. 21:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hülyeség amit 7 írt, jó a szöveg.

Én csak akkor mondanék nemet ha az illető rendkívül ellenszenves lenne, nagyon nem bírnám, vagy esetleg nagyon béna és csúnya lenne, de ennek ellenére feltűnően nyomulna rám valami rémes stílusban

Egyébként nem utasítanám el, még ha nem tetszik akkor sem, legalább nem ülnék otthon

18F

2013. ápr. 14. 23:04
 12/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat! :)
2013. ápr. 15. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!