Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit "hagyjak el", hogy ő észrevegye és elhozza nekem?
Arról van szó, hogy nagyon tetszik egy srác, akit látásból ismerek, és szeretnék vele közelebbről is megismerkedni. Azt találtam ki, hogy elhagynék valami cuccomat, amit ha rendes akkor visszajuttat hozzám.:D
Jár karatézni, így arra gondoltam, h mikor vége van az edzésének, én pont akkor megyek arra, amerre ő...csak én bicóval ő meg gyalog. És "véletlenül" kiesne valami a zsebemből. Csak nem tudom, mi legyen az... bicózáshoz csak a telót és az irataimat szoktam hordani. A telómat kicsit féltem, úgyh az iratok maradt. Szerintetek ez jó ötlet?:D vagy találjak ki mást? Elhozná nekem? V legalább írna facebookon, h nála van? Vagy ott hagyná az úton?? Szerintetek?
20/L
Én inkább egy könyvet,vagy füzetet hagynék el.
Az iratokat félteném.
Tangát :D Ez elég egyértelmű célzás lenne :D
A viccet félretéve, nem tudom, hogy ez mennyire jó ötlet.
Persze meg lehet próbálni, kérdés, hogy egyáltalán észreveszi-e azt a cuccot amit elhagytál.
Ha megtalálná, nyilván szólna, de szerintem egyszerűbb akkor már, ha megpróbálsz vele akár személyesen, akár Facebookon beszélgetni. Ha szoktad látni, akkor ki lehet találni valamit, aminek okán odamégy hozzá, és akkor talán észre is veszi, hogy tetszik neked.
17/L
Nálam egyszer volt olyan hogy utánam szaladt egy lány, a kezembe nyomott egy cetlit, azzal a címszóval hogy "ezt elhagytad", aztán elszaladt, és mire kicsomagoltam és megláttam hogy a száma van benne, már nem volt sehol :D
Mindenesetre elég érdekes szituáció volt. Ha olyan látványosan hagyod el a cuccot, akkor fura lehet, de előfordulhat hogy rá se bagózik.
Az én véleményem is az hogy inkább próbálj meg beszédbe elegyedni vele, akár a karatéról, edzés után.
Pl: szia, szoktalak látni, te karatézol ugye? ... Az tök jó, én is gondolkodom hogy érdemes lenne e" és hopp már beszélgettek is, nem olyan nagy varázslat, csak a bátorságot nehéz hozzá összeszedni.
megkérdezhetem? ha köszönnél és beszélgetnél vele, nem menne
amúgy ez az egész nem is annyira átlátszó, mivel nem ismerem, nem tudok az Te és az ő agyával gondolkodni, mert nem látok bele, így a kérdés sorozatod megválaszolatlanul marad, én adtam már vissza másnak a papírjait, volt akinek kétszer is, de soha semmi nem lett belőle, ajánlom egyszerű, beszélni élőben célravezetőbb, de csak ha mersz N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!