Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ebből megint semmi nem lesz?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből megint semmi nem lesz? Vagy hagyjak mindent, had alakuljon? Én már azt sem tudom, mit akarok!?

Figyelt kérdés

A történet nagy vonalakban:

18 éves lány vagyok, még nem volt komoly kapcsolatom.

Kb. 1 hónapja megismerkedtem egy házibuliban 2 sráccal (többel is de ők a történet főszereplői) nagyon jó barátok.

Nem vagyok egy bulizós típus, nem is iszom szinte soha, hát épp ezért meg is látszott rajtam az a 2 pohár.

Lényeg a lényeg, mindkét sráccal kavartam, persze nem engedtem túl sokat...egyikőjükkel csak smároltam.

Az egyik (legyen X ) szóval, X- szel azóta 2x találkoztam, ő hívott, de mindkét esetben este hívott el, egyszer magához, egyszer buliba..ahonnan szintén nála kötöttünk ki. Le nem feküdtem vele.

Neki még nem volt rendes barátnője, csak futó viszonyai, mivel csak a szexre hajt..de több barátja is mondogatja nekem, hogy "szerezzem meg" mert bejövök neki...stb. Valószínű elég sokszor lehet náluk téma, mert olyanok tudnak rólam dolgokat, akiket az életbe nem láttam..és nem épp a hajam színében tájékozottak.

Másik srác (X barátja) legyen Y...

Y is bejön, de lehet X miatt eleve nem kezdene velem.

Most összegzem.

X : nagyon helyes, vicces, viszonylag normális srác..a gondom az vele, egyrészt, hogy nem tudom mennyire gondolná velem komolyan, és én nem szeretem ha játszadoznak velem..és nem szeretnék pofára esni, másik gondom vele, hogy nem nagyon akar velem beszélgetni...inkább a "tettek mezejére lép" és ez elég zavaró, mert hiába a jó külső, ha belülről nem fog meg semmi

Y : X egyik legjobb barátja, ugye vele is smároltam...ő sem az a típus akinek folyton van barátnője, inkább csak csajozgat, de szerintem neki komolyabbak lennének a szándékai, kívülről kevésbé jó, de értelmes, normális vicces..és emiatt nagyon vonzó is...

Szerintetek mit lehet ebből kihozni? Mindkét srác bejön, bár még egyiket sem ismerem igazán. X gyakrabban keres..amíg X nem hívott addig Y is keresett, de amint találkoztam X-szel Y leállt, és nekem osztja a tanácsot...de közbe bevallja, hogy neki is bejövök.

Hagyjam az egészet a francba? Vagy Mit tegyek? Y-nal jobban eltudnám képzelni a kapcsolatot, de lehet X miatt eleve nem menne bele még az ismerkedésbe sem.

Felejtsem el mindkettőt?

Ti mit tennétek?

Bocs, hogy hosszú lett és kicsit zavaros.

2012. aug. 22. 17:34
 1/2 anonim ***** válasza:
én a helyedben inkább megkeresném Z-t...
2012. aug. 22. 17:47
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd a francba annyi helyes vicces kedves pasi rohangál ezen az átkozott bolygón majd találsz valakit
2012. aug. 22. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!