Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak vagy mondjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak vagy mondjak neki, hogy észrevegye végre, mennyire tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Nem régóta lakik a házban egy irtó helyes csaj, aki nagyon tetszik nekem, egy gyönyörű, okos, jóízlésű, mutatós, szexi, csini egyetemista csaj (egyébként én pedig egyetemista pasi vagyok). Valahogy sosem sikerül egy "'Szia" vagy "hali"-nál továbbjutnunk.. sosem indulunk el véletlenül egyszerre vagy épp tartunk hazafele egyszerre.. Azt hiszem, talán én is bejövök neki.. Olyan fura helyzet.. mit kéne mondaom vagy csinálnom.. hogyan adjam a tudtára, hogy nagyon tetszik és bejön nekem? Ha egyszer elindulna valami, onnantól úgyis alakulna a dolog, de, hogy kezdjem el?
2012. júl. 8. 22:36
 1/7 fünof ***** válasza:
Hívd el kajálni/ inni valahova. Dumálgassatok, ismerjétek meg egymást, és amikor vele vagy figyelj a testbeszédére. Googleban nézz utána ha nem tudod, hogy milyen a testbeszéd
2012. júl. 8. 22:41
 2/7 AvernusTriad ***** válasza:
Told oda magad elé, és mondd meg, milyen nagy benyomást tett rád, és szeretnéd, ha esélyt adna neked, hogy viszonozd a szívességet egy randival.
2012. júl. 8. 22:42
 3/7 fünof ***** válasza:
Avernus.. az túl nyomulós lenne és biztos visszautasítaná ._.
2012. júl. 8. 22:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Tegyél egy virágcsokrot az ajtaja elé egy szép szerelmesverssel. Tuti bejön.
2012. júl. 8. 22:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem szokott problémám lenni az ismerkedéssel, sőt. Nem okoz problémát szóba elegyednem másokkal vagy beilleszkedni egy új társaságba, de, ez valahogy egy olyan kivételesen furi helyzet, hogy tényleg nem tudom, mit csináljak.. ez valahogy teljesen más, végülis egy házban lakunk, ciki lenne, ha visszautasítana.. Viszont olyan szinten szép, vonzó és szexi, hogy beleremegek, ha összefutunk..nem mellesleg egy rendkívül okos, talpraesett vagány csajszi és tudtommal nincs pasija..hogy jöhetnék ki jól egy ilyen szituból? Irtó ciki lene, ha lepattintana...
2012. júl. 8. 22:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez csak akkor ciki, ha te annak tartod. Pedig nem az. Mindketten értelmes felnőtt emberek vagytok, és tudjátok a helyén kezelni a dolgokat, remélem.

A legrosszabb ami történhet, hogy továbbra is csak egy "Szia"-t fogtok egymásnak köszönni, hiszen nem jártok közös társaságba. Ha egyedül lakik, akkor postaládájába is rakhatsz valami frappáns üzenetet:)

2012. júl. 8. 23:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem lakik egyedül, az anyjával lakik, de itt jön képbe az előző kommentem/megjegyzésem, ami csak még vicesebbé teszi a helyzetet... miszerint könnyen termtek kapcsolatokat stb... a helyzet az, hogy a csajszi anyjával is olyan jóban vagyok.. egy roppant csini, kedves 45 év körüli nő.. kedves, közvetlen, olyan jókat tudunk néha beszélgetni, hogy nem igaz, még viszonylag elég privát témákról is beszélget velem (pénzügyei, hitel stb). És elég vicces, ogy a lányával egyszerűen képtelen vagyok.. Persze megint máshogy viszonyul egymáshoz egy 22 éves srác és egy 45 körüli nő, mint 1 korosztálybeli csaj és srác.. Létezik, hogy ennyire gátlásosak vagyunk? Esetleg ő is így van vele mint én? Nagyon köszönöm az eddigi hozzászólásokat is, és kérlek, aki tapasztaltabb és van hasonló törtéenet, vagy bármi, írjátok le. És köszönöm a segítségeteket;)
2012. júl. 8. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!