Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem bírják bevállalni egy alacsonyabb fiúval a kapcsolatot, miért hagyják, hogy más emberek meg az ostoba társadalmi elvárások miatt boldogtalanok legyenek?
ne a társadalmat okold.. ez ösztön kérdése is :)
az állatok is a nagyobb, erősebb hímet választják XD
Nem lehet h a buszos csajnak csak pisinie kellett?
Am alacsony fiúk abba lehet hagyni a nyavalygást, most hívtam el randira egy nálam alacsonyabb srácot, mert ő nem csinált semmit, pedig tom h bejövök neki. Van olyan lány aki tojik az "elvárásokra", csak meg kell találni. ;)
Na akkor íme egy korszakalkotó válasz: heee.. :DD
Szóval komolyodok..
..
folyamatban..
...
és kééész...! *-*
Na őő szóval iegn itt vagyok.. a barátom alacsonyabb és fiatalabb nálam ? problem?
Szóvalna.. csak meg kell találni a megfelelő lányt.. ;)
14/l
*igen
és az első kérdőjel '!' :D
szerintem sem a társadalmi elvárás az oka. egyszerűen nekem nem jön be, ha egy srác kisebb nálam. lehet, hogy arcra helyes (lehet, hogy azok a lányok közt is volt, aki ezért nézett, nem?), mégsem tudok hozzá vonzódni.
azt hiszem, már írták korábban, és nálam is így van, hogy olyan ösztönös, hogy magamnál magasabb, nagyobb, erősebb férfit "választok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!