Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rinyálnak a csajok hogy nem udvarol nekik senki, mikor régen sem udvaroltak?
Régen udvarlásnak hívták azt az időszakot amikor a férfi átjárt a nőhöz amíg nem voltak házasok. Mai nyelven ez járást jelentene. Nemtom miért hisztiznek a csajok hogy nincs udvarló férfi, mivel az udvarlásnak a mai értelemben semmi értelme nincsen. Egyfajta megalázkodás egy férfinak a mai értelemben vett udvarlás, egy csicska lesz semmi több.
33F
Én se értem, amikor egyebet se csinálnak, csak lepattintják az érdeklődő férfiakat. Aztán meg női oldalakon vernyognak egymásnak, hogy náluk senki nem kezdeményez...
Gondolom hiányolják a rajongást. A nők legtöbbjének egyetlen értéke van: a szépség, a külső. Ha nem tetszenek senkinek, nem tudnak érvényesülni se, és hát ez fáj nekik.
"gondolom nincs melletted nő, vagy ha van is akkor egy sz@r kapcsolatban élsz mert képtelen vagy a párodat NŐ-nek tekinteni...
Szánalmas vagy"
Pontosan hogy kell valakit NŐ-nek tekinteni? Elárulnád?
A szánalmas meg te vagy. Kaptad a mínuszt.
"Kedves utolsó és persze a hasonló tapasztalatokkal rendelkezők, arra még nem gondoltatok, hogy rossz közegben próbálkoztok?"
Én bárhol próbálkoztam, ilyenbe futottam bele. Elég volt.
" Talán hagyni kellene a vattacukros 16 éves hellókittiket és normális, érett, felnőtt nőt keresni?"
Kinek kellenek a hellókittys plázacicák? Teljesen normális átlag lányra vágytam, de azok is ugyanolyan felszínesek és anyagiasak.
"Ellenben ha nem akartok udvarolni, akkor ne a nő hibája legyen már az, hogy nem áll szóba csak úgy mindenféle jöttmenttel aki nem képes egy értelmes bővített mondatot összerakni."
Az ugye megvan, hogy egyenjogúság lett, és a nő is kezdeményezhet?
Ja, hogy ilyenkor eszetekbe jut, hogy ti tulajdonképpen nők vagytok, és ez a "férfi dóóóóga". Az egyenjogúság ilyenkor elmegy nyaralni, és jót üdül.
"És nyugodtan le lehet pontozni. ;-)"
Önként kérted, önként adom. Tessék.
"Hülye vagy, ennyi!"
Na mivan, kifogytál az érvekből? :DDD
"pár év távlatában már biztosan rájöttél, hogy értelmes lény nem akar veled egy légtérben lenni!"
Szerinted ti kelletek értelmes férfinak? Max. a bulikirály menőcsávóknak egy éjszakára...
A mínuszt pedig te is megkaptad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!