Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért rinyálnak a csajok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rinyálnak a csajok hogy nem udvarol nekik senki, mikor régen sem udvaroltak?

Figyelt kérdés

Régen udvarlásnak hívták azt az időszakot amikor a férfi átjárt a nőhöz amíg nem voltak házasok. Mai nyelven ez járást jelentene. Nemtom miért hisztiznek a csajok hogy nincs udvarló férfi, mivel az udvarlásnak a mai értelemben semmi értelme nincsen. Egyfajta megalázkodás egy férfinak a mai értelemben vett udvarlás, egy csicska lesz semmi több.

33F

2013. ápr. 17. 22:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én se értem, amikor egyebet se csinálnak, csak lepattintják az érdeklődő férfiakat. Aztán meg női oldalakon vernyognak egymásnak, hogy náluk senki nem kezdeményez...

Gondolom hiányolják a rajongást. A nők legtöbbjének egyetlen értéke van: a szépség, a külső. Ha nem tetszenek senkinek, nem tudnak érvényesülni se, és hát ez fáj nekik.

"gondolom nincs melletted nő, vagy ha van is akkor egy sz@r kapcsolatban élsz mert képtelen vagy a párodat NŐ-nek tekinteni...

Szánalmas vagy"

Pontosan hogy kell valakit NŐ-nek tekinteni? Elárulnád?

A szánalmas meg te vagy. Kaptad a mínuszt.

"Kedves utolsó és persze a hasonló tapasztalatokkal rendelkezők, arra még nem gondoltatok, hogy rossz közegben próbálkoztok?"

Én bárhol próbálkoztam, ilyenbe futottam bele. Elég volt.

" Talán hagyni kellene a vattacukros 16 éves hellókittiket és normális, érett, felnőtt nőt keresni?"

Kinek kellenek a hellókittys plázacicák? Teljesen normális átlag lányra vágytam, de azok is ugyanolyan felszínesek és anyagiasak.

"Ellenben ha nem akartok udvarolni, akkor ne a nő hibája legyen már az, hogy nem áll szóba csak úgy mindenféle jöttmenttel aki nem képes egy értelmes bővített mondatot összerakni."

Az ugye megvan, hogy egyenjogúság lett, és a nő is kezdeményezhet?

Ja, hogy ilyenkor eszetekbe jut, hogy ti tulajdonképpen nők vagytok, és ez a "férfi dóóóóga". Az egyenjogúság ilyenkor elmegy nyaralni, és jót üdül.

"És nyugodtan le lehet pontozni. ;-)"

Önként kérted, önként adom. Tessék.

"Hülye vagy, ennyi!"

Na mivan, kifogytál az érvekből? :DDD

"pár év távlatában már biztosan rájöttél, hogy értelmes lény nem akar veled egy légtérben lenni!"

Szerinted ti kelletek értelmes férfinak? Max. a bulikirály menőcsávóknak egy éjszakára...

A mínuszt pedig te is megkaptad.

2018. aug. 26. 03:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!