Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem régen szakítottam a barátommal, de megbántam, rájöttem, h nélküle nem tok élni. Tlálkoztunk azt mondta, h nagyon szert, h nem csókol senki úgy ahogy én. Mért nem fogad vissza?
Figyelt kérdés
csak az a bökkenő, h összejött egy másik lányal. aki nem is annyira szép, nem is jelent neki annyit mint én neki, nem is szerti.Megcsalta a barátnőjét velem és azt mondta, h velem lesz.de még sem.2008. jún. 17. 19:43
1/5 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el! Nyilván nem véletlenül szakítottatok, a felmelegített kapcsolatokból meg nem sok jó szokott kisülni. Ha meg ráadásul új barátnője van, és csalja, akkor nem sok jót várhatsz egy ilyen fiútól. Ez gerinctelen dolog.
2/5 A kérdező kommentje:
engem nem csalt meg...azt mondta h arra képtelen lenne.
2008. jún. 17. 20:00
3/5 anonim válasza:
Na igen, de gondolom, a másik lánynak se mondta, hogy "Téged képes lennélek megcsalni".
4/5 anonim válasza:
Az ember, a nagy szerelmével szerintem bármelyik másik pasiját/barátnőjét képes megcsalni.
5/5 anonim válasza:
ha veled megcsalta a barátnőjét, honnan tudod hogy téged nem csalt meg míg együtt voltatok. Szerintem ne higyj neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!