Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen is ennyi lúzer férfi létezett?
Én is olyan vagyok. Ritkán van nőm, valahogy nem vagyok szimpatikus nekik, pedig van iskolám, pénzem, végzettségem, és jól nézek ki. De valahogy az összes emberrel rosszul jövök ki.
Ha valami idősebb emberrel, vagy ritkán látott rokonnal találkozok, akkor meg vannak lepődve, hogy nincs nőm. Olyanok, mintha nem is hallottak volna lúzerekről. A fiatalok viszont egyből levágják, hogy milyen vagyok, rögtön elutasítanak. Innen sejtem, hogy régen nem volt ennyi lúzer. Mitől lehet ez?
Régen is voltak persze lúzer pasik, csak róluk hallgatnak. Nem is találkozol velük, hiszen a maximum amit tesznek, hogy lemennek a sarki kocsmába egy felesre a Pistával meg a Sanyival.
Egyébként nézz magadba és gondold végig, mi lehet vajon a gond. Például számomra már az elég taszító, hogy úgy jellemzed magad, hogy van pénzed meg végzettséged. Mi egyéb van, ami megkülönböztet téged a többiektől?
Mondjuk igaz lehet. 200000 FT van a bankszámlámon, emellett vannak jó márkás cuccaim, de kocsim nincs. Jóképű vagyok, meg szálkás izomzatú, de csak 165 cm magas.
Tehát nem vagyok full extra pasi.
Mondjuk inni azt nem szoktam, csak néha egy-két sört, meg nem is cigizek, drogot nem próbáltam. Szóval alkesz nem leszek.
Mi különböztet meg? Jó kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!