Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rinyálnak a csajok hogy nem udvarol nekik senki, mikor régen sem udvaroltak?
Régen udvarlásnak hívták azt az időszakot amikor a férfi átjárt a nőhöz amíg nem voltak házasok. Mai nyelven ez járást jelentene. Nemtom miért hisztiznek a csajok hogy nincs udvarló férfi, mivel az udvarlásnak a mai értelemben semmi értelme nincsen. Egyfajta megalázkodás egy férfinak a mai értelemben vett udvarlás, egy csicska lesz semmi több.
33F
szerintem olvass utána az udvarlás szónak ha ennyi idősen sem jöttél rá...
gondolom nincs melletted nő, vagy ha van is akkor egy sz@r kapcsolatban élsz mert képtelen vagy a párodat NŐ-nek tekinteni...
Szánalmas vagy
Igazi kis Don Juan.
Az udvarlás egy nagyon szép gesztus amit mi fiúk a menny angyalainak, a lányoknak tehetünk. Mert ők a csodák e földön. Ha te nem látod őket különbnek magadnál, akkor vagy te vagy meleg vagy, vagy vak.
Ahhoz képest,rinyálnak az udvarlás hiánya miatt,simán ledobják a bugyit.Sőt időnként még futnak az ember után,csak sz@rni kell rájuk.
Az udvarlás meg felesleges,mert érdekes módon,aki udvarol nekik az nem elég férfi nekik,mert gyökerek,na meg olyankor úgyis találnak valakit mást és pofára esik az ember.Szóval a megoldás,hogy a szajhával királynőként,a korálynővel pedi szajhaként kell bánni.
Egy igazi férfinek nem megalázkodás az udvarlás. Akinek az, az nem tud udvarolni.
Én többek között pont azt imádom a páromban, hogy úgy tud udvarolni, hogy az ember királynőnek érzi magát, akiért eljött a szőke herceg. Például amikor eljátszotta, hogy elém jött az operához és megakasztotta a forgalmat az andrássy út közepén, amíg odajött elém és beszálltam. Oké, nem túl kedves dolog, nyilván a mögötte álló kocsikban utazók anyáztak rendesen, de egy kicsit úgy éreztem, hogy most miattam áll a forgalom, szuper érzés. És egy cseppet sem megalázkodó. Jó, nyilván napi rutinná nem válhat :)
Aki nem tud megalázkodás nélkül udvarolni, annak valószínűleg a személyiségében van a hiba. Ha okos, akkor először azt rakja rendbe.
Azért nem udvarol nekik senki mostanság, mert csillagászati elvárásaik vannak. Legyen a pasi Justin Bieber, legyen full lóvés ,legyen sportkocsija...persze hogy a normális pasik kerülik őket mint a pestist. És természetesen ez is a szemét pasik hibája, nem tudnak udvarolni, és a qrvaanyjukat, fúj, monnyonle.
Amíg nem hajlandóak kilépni ebből a rózsaszín hellókittys vattacukorvilágukból addig ez nem is fog változni. Az első válaszoló meg gerincből kapta a mínuszt.
Kedves utolsó és persze a hasonló tapasztalatokkal rendelkezők, arra még nem gondoltatok, hogy rossz közegben próbálkoztok? Talán hagyni kellene a vattacukros 16 éves hellókittiket és normális, érett, felnőtt nőt keresni? Vagy azzal az a gond, hogy nem dobja le a bugyit egy vodka narancs után? Vagy nem pakolta ki úgy a mellét? Esetleg ti is lejjebb adhatnátok abból, hogy szuper dögös bombázó fiatalka legyen, akit jó legyen döngetni és egyéb iránt nem is kell megszólalnia :)
Azt tudom még mondani, hogy a kereslet mindig találkozik a kínálattal. Ergo ha ti udvarolni szeretnétek, biztos megtaláljátok azt a nőt, aki képes ezt fogadni. Ellenben ha nem akartok udvarolni, akkor ne a nő hibája legyen már az, hogy nem áll szóba csak úgy mindenféle jöttmenttel aki nem képes egy értelmes bővített mondatot összerakni.
És nyugodtan le lehet pontozni. ;-)
"Kedves utolsó és persze a hasonló tapasztalatokkal rendelkezők, arra még nem gondoltatok, hogy rossz közegben próbálkoztok?"
Mindenhonnét ilyen pénzéhes és felszínes nők köszönnek vissza lassan. Mesélj, akkor hol kéne próbálkozni?
"Talán hagyni kellene a vattacukros 16 éves hellókittiket és normális, érett, felnőtt nőt keresni? Vagy azzal az a gond, hogy nem dobja le a bugyit egy vodka narancs után?"
Nem, azokkal az a gond, hogy nem pasit keresnek, hanem apát és férjet. Aki pedig nem, az olyan amilyet az előbb említettem, hadd ne kelljen ismételni magam.
"Ellenben ha nem akartok udvarolni, akkor ne a nő hibája legyen már az, hogy nem áll szóba csak úgy mindenféle jöttmenttel aki nem képes egy értelmes bővített mondatot összerakni."
Sehol nem ezt emelték ki a nők hibájának. Egyetlen kérdésben sem. Amellett meg a nők közt is van olyan sötét idióta mint az alagút áramszünetben, kemény 10 szavas szókinccsel. Most mi is lamentálhatnánk, de nem tesszük. Amúgymeg tombol a feminizmus, egyenjogúság van ha jól tudom, nosza rajta, akkor ti is randira hívhatnátok néha, máskülönben nem lesz semmi. Sem most, sem máskor.
"És nyugodtan le lehet pontozni."
Te mondtad, nem én :P
Többségében azok rinyálnak, akik még nem találtak maguknak eltartó balekot. Akik találtak, azok örülnek és szivornyáznak. Ha változtatnának a mentalitásukon, akkor lenne udvarlás, de így...fölösleges.
A "hülye vagy, ennyi" pedig minden,csak nem érv. Ezen kellett 5 hónapig gondolkoznod? Szellemóriás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!