Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova lettek a bevállalós lányok, újabban senki nem vállalkozik eljönni velem 1 kis kikapcsolódásra, régen mindig volt rá jelentkező?
Régen mindig találtam olyan lányt aki jött velem 1 kis kiruccanásra de most valahogy elfogytak, mindnek pasija lett és már nem jöhetnek. Én viszont fiú létemre szeretek plázázni, wellnessezni, külföldre utazni, amihez 1 másik pasit nem vihetek mégse :D
Utcán hiába szólítok le egy rendes lányt, többnyire nem mernek ilyenre vállalkozni, szivesen beszélgetnek de végül mind visszalép :/
Mit javasoltok hol találhatnék bátrabb/bevállalósabb lányokat? Ez alatt nem a szép/dögös/stb.. lányokat értem hanem aki jófej :)
Egyszerűen most nem akarok barátnőt, hogy miért azt itt nem fejteném ki.
Nem szexhirdetés, szex legfeljebb kölcsönös szimpátia esetén lehetne, de nem ez a fő cél :)
4: hány éves vagy? 18-25 közöttieket keresek kb.
Biztos van aki szerint helyes vagy van aki szerint nem, ezt mindenki döntse el maga :)
Például ilyenre gondoltam, ez a szálloda nagyon tetszik:
Ide azért kell egy bizonyos bátorság h elmerészkedjen 1 lány szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!