Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzhetném le a fiúkkal szemben jelentkező önbizalomhiányom?
Egyáltalán nem vagyok csúnya az ismerőseim szerint, vékony is vagyok, de 0 önbizalmam van és úgy érzem, hogy ez erősen sugárzik rólam, ami természetesen hátráltat a párkeresésben. (képet ne kérjetek, mert nem teszek fel!)
Ti mit tanácsolnátok, hogyan erősíthetném meg magam? 18/L
Keress olyat, aki szépen felépíti neked! :)
(Párszor már mondták, hogy "melletted értékesnek érzem magam", szóval ezek szerint hatásos.)
ritka lány aki szép és nincs önbizalma :D
am meg tükör előtt naponta elmondod hogy "szexi vagyok" 100-200x határozottan és jobban érzed magad, próbáld ki, nem hiszed el de hatásos, pszichológia
régebben én is ezzel küszködten olyan 16-17 évesen, (most 18 vagyok (lány)) hát... nem tudom. Fejben dől el, ennyit tudok mondani. És tényleg... le kell szarni a világot. Persze adnod kell magadra, de csakis magad miatt nem fiúk, vagy bármi féle elvárás miatt (engem régen sokat csúfoltak) meg kell találnod a stílusodat (öltözködés, smink, viselkedés stb) és tényleg le kell szarni mindenkit, akinek nem tetszel.
Nemrég olvastam egy ilyen képfeliratot:
"Családi állapotom: Bekaphatja mindenki, akinek nem vagyok elég jó!"
Szerintem tök jó "beszólás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!