Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Önbizalomhiányom van, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalomhiányom van, mert szerintem túl kicsik a melleim és emiatt egyáltalán nem érzem magam nőiesnek. Mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés
Plasztika kizárva, inkább az elfogadásra adhatnátok tippeket.
2012. márc. 30. 00:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
engem meg egy lány azért szekált, mert van mellem.. akkor most légy okos :D amúgy van push-up melltartó is, azok felnyomják :)
2012. márc. 30. 00:24
 2/17 anonim ***** válasza:

én nem szeretem a túl nagy melleket :) mégis milyen?

Mondjuk egy 75B az már jó :)

2012. márc. 30. 00:27
 3/17 anonim ***** válasza:

Tipp:

Keress vissza az ilyen jellegű kérdésekre(elég sok van) :)

Amúgy ha már itt tartunk nekem spec nincs semmi problémám a kis mellekkel, aláírom szebb egy közepes méretű formás mell de egyáltalán nem befolyásoló tényező hogy egy csajnak mekkora melle van, nálam legalábbis.

2012. márc. 30. 00:30
 4/17 anonim ***** válasza:
De biztos van rajtad olyan is, ami tetszik. Helyezd ezeket előtérbe, nem vagyunk egyformák, de épp ez a jó, mindenkinek megvan a maga egyénisége és kisugárzása. Ettől még nem vagy alacsonyabb szinten, mint egy olyan lány, akinek nagy mellei vannak. Lehet, hogy neki meg más nem tetszik magán, vagy éppen az, hogy nagyok a mellei. Szóval a hibákat könnyebben észrevesszük magunkon, de a többi értések dolgot meg kevésbé. Pedig pont ez lenne a lényeg.
2012. márc. 30. 00:32
 5/17 anonim ***** válasza:

pedig nem vagy te olyan elveszett.

határozottan kijelenteted,hogy plasztika kizárva.

ez már egy jó gondolat.

kezdj el sportolni.

a sportos csókák a sportos csajokat kedvelik többnyire,a sportos csajoknak meg alacsonyabb a testzsírszázalékuk,így a cicijük sem tejcsárda.

2012. márc. 30. 00:36
 6/17 anonim ***** válasza:
hat en világéletemben sportoltam, és mégis nagyok a melleim, úgyh ennek az utolsó kommentnek aztán semmi értelme nem volt..
2012. márc. 30. 00:39
 7/17 Shai-Hulud ***** válasza:

Mellnagyobbítás kézrátétellel! Teljes garancia! Sikertelenség esetén az eljárást azonnal megismétlem!

Jelentkezés privátban.

2012. márc. 30. 00:39
 8/17 lila nyuszi ***** válasza:
termeszetesmellnoveles.blogspot.com ;)
2012. márc. 30. 00:48
 9/17 anonim ***** válasza:
én imádom a kismellű lányokat, szóval emiatt felesleges paráznod! ;)
2012. márc. 30. 00:55
 10/17 anonim ***** válasza:
Írj nekem privátot, van egy jó módszerem. (nem, nem kell hozzá szexelni)
2012. márc. 30. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!