Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiányom van, mert szerintem túl kicsik a melleim és emiatt egyáltalán nem érzem magam nőiesnek. Mit lehet ellene tenni?
Tipp No. 1.: Allj minden nap meztelenul a tukor ele es mosolyogj sajat magadra! Nezd vegig a tested, keresd meg azokat a reszeidet, amik tetszenek neked, keress a melleiden is olyan reszeket, amik szepek! Dicserd magad, tekints magadra ugy, mint egy kedves ismerosre!
Tipp No. 2.: Valtoztass a megjeleneseden! Keress magadnak noies ruhakat, amik illenek az alakodhoz! Valtoztass a frizuradon, vegyel valami finom noies parfumot es kozben erosen gondolkodj el azon, hogy vajon a noiesseg tenyleg a mellmeretbol fakad-e!
Tipp No. 3.: Ha annyira magad alatt vagy es egyedul nem megy, beszelgess a baratnoiddel, ismerosokkel, anyukaddal es mondd el nekik a felelmeidet, beszeld ki magadbol!
Tipp No. 4.: Ha ez sem megy, fordulj szakemberhez (pszichologus)!
Tipp No. 5.: Ez talan a leghatasosabb: ismerkedj uj emberekkel, baratkozz, legyel nyitott es ha sikerul osszejonnod valakivel, aki szeret es elfogad teged, attol rogton elkezded majd nonek erezni magad!
Utolsó nagyon jól mondta!
Gyerünk lányok, TOPPOT MELLTARTÓ NÉLKÜL! :P
Srácoknak a legfontosabb az arc! Hallod én olyan deszka 9.eseket néztem ki magadnak, hogy ne tudd meg :D
Sztem az alig létező mellnek is megvan a maga bája, de a nagyobbnak is.
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!