Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem ciki, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem ciki, ha valakinek szilikoncicije van? :S

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, de taszít a dolog. Ti hogy vagytok vele?
2012. márc. 11. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok,engem nem taszít,ha normális méretű és nem eltúlzott.
2012. márc. 11. 21:05
 2/9 anonim ***** válasza:
" olasz motor, drága kincs, jó ha van, de jobb ha nincs."
2012. márc. 11. 21:05
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

Hát 10 000 ből 1 ami nem úgy néz ki mint egy luftballon.

Szóval 99.9%-ban számomra cefetül visszataszító.

2012. márc. 11. 21:13
 4/9 anonim ***** válasza:

én lány vagyok. Lehet, hogy furcsa, de én megértem azokat a lányokat, akik kés alá fekszenek (bizonyos határokon belül!!!)

egy kívülállónak hihetetlen lehet miért is olyan nehéz elfogadni, ha nem épp olyan idomokkal áldott meg az ég (ezen sokat gondolkoztam :D) mint amilyet szeretnénk, amit el tudnánk fogadni.

Nem szeretnék szilikon ciciket, de régóta talán az egyik legnagyobb vágyam, hogy szép melleim legyenek.

De ha belegondolsz, nektek fiúknak is biztosan van olyan testrészetek, amivel nagyon nem vagytok megelégedve és akár változtatnátok is rajta, ha lenne rá lehetőségetek.

Sok fiút taszít a szilikonmell, de van aki kifejezetten rajong a műmellekért. ezt számításba kell venni annak, aki kés alá fekszik.

17/L

2012. márc. 11. 21:22
 5/9 anonim ***** válasza:
69%

Hát nekem mű nő nem kell. Nem baj ha pici, csak legyen igazi.

22/F

2012. márc. 11. 21:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Hmm, értem, amit mondasz. Persze, én is szívesen néznék ki úgy, mint Chace Crawford vagy bárki, aki ilyen jóképű, hiszen ismerkedésben a férfi arca az, ami igazán számít. Azonban - bármilyen hihetetlen is - mi, férfiak általában szintén nem a testet nézzük először, hanem az arcot. Tehát a mell mérete az egy másodlagos dolog.
2012. márc. 11. 21:28
 7/9 Senki Alfonz ***** válasza:
90%

Teljesen egyetértek veled kérdezö.

Nem birom a "plasztik" nöket , van olyan aki még mümell nélkül is csak kirakati babának hat .

2012. márc. 11. 21:35
 8/9 anonim ***** válasza:
5%

Én csak a műmellű nővel kezdek kapcsolatot. Számomra ez alapkövetelmény.

23f

2012. márc. 12. 00:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki sőt nekem az tetszik benne igazán hogy olyan szabályos kerek és kemény gyönyörű nem tom nekem ilyen hóbortom van sajnállak...
2012. márc. 15. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!