Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem ciki, ha valakinek szilikoncicije van? :S
Hát 10 000 ből 1 ami nem úgy néz ki mint egy luftballon.
Szóval 99.9%-ban számomra cefetül visszataszító.
én lány vagyok. Lehet, hogy furcsa, de én megértem azokat a lányokat, akik kés alá fekszenek (bizonyos határokon belül!!!)
egy kívülállónak hihetetlen lehet miért is olyan nehéz elfogadni, ha nem épp olyan idomokkal áldott meg az ég (ezen sokat gondolkoztam :D) mint amilyet szeretnénk, amit el tudnánk fogadni.
Nem szeretnék szilikon ciciket, de régóta talán az egyik legnagyobb vágyam, hogy szép melleim legyenek.
De ha belegondolsz, nektek fiúknak is biztosan van olyan testrészetek, amivel nagyon nem vagytok megelégedve és akár változtatnátok is rajta, ha lenne rá lehetőségetek.
Sok fiút taszít a szilikonmell, de van aki kifejezetten rajong a műmellekért. ezt számításba kell venni annak, aki kés alá fekszik.
17/L
Hát nekem mű nő nem kell. Nem baj ha pici, csak legyen igazi.
22/F
Teljesen egyetértek veled kérdezö.
Nem birom a "plasztik" nöket , van olyan aki még mümell nélkül is csak kirakati babának hat .
Én csak a műmellű nővel kezdek kapcsolatot. Számomra ez alapkövetelmény.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!