Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szörnyűek a mai tizenévesek?
Én is ezen a véleményen vagyok. :)
17/F
Nem ez a menő. Aki ilyen, ott a szülő csinálhat akármit...
Legtöbbje nem fekszik össze mindenkivel és nem is nagy piás, csak mondja, mert szerinte menő, pedig nem az. A legtöbb korunkbeli rájön elég gyorsan, hogy a szerelem, az erkölcs érték, és csak a párjával legyen az ágyban "ku-rva". Amit te leírtál azért egy elég kis réteg, csak szeretik az "idősebbek" ezt hangsúlyozni, mert ebbe könnyű belekötni...
16/L
Kérdező: Te nem vagy mai tizenéves?
Szerintem is rossz amit mostanság a 13-15 évesek csinálnak, de azért vannak normálisak is. Most azt hiszik ez a menő és a barátaiknál pont ezek számítanak hogy mindig részeg, mindenkivel lefeküdnek, idő előtt elvesztik a szüzességüket. Náluk az a ciki ha 14 évesen még nem feküdtek le senkivel. Pont így lesznek ribancok. És ők már sosem fognak megváltozni.
19/F
19/F
Lehet én élek álomvilágban, de nálunk az osztályban egyaránt el van fogadva, ha nem vagy szűz, az is, ha szűz vagy, az is. 2 lány nem szűz nálunk a 18-ból...
Az egyik én, de szerintem egy másfél éves párkapcsolat(néhány hónapja volt az első szex) már bőségesen megalapozott a szexuális élethez. És azért egy 15 éves már nem olyan nagyon éretlen.
16/L (második)
Ezeken a válaszokon jót röhögtem:D
Köszönöm!
ez volt régen is hidd el.a külömbség talán csak annyi hogy ma ezt már fel merik vállali a mai tizenévesek.mig régen meg sem fordult a fejükben az hogy ez nyiltan csinálják.
minden szülő titkon reméli hogy a gyermeke csak részeg hétvégente és nincs belőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!