Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem szörnyűek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem szörnyűek a mai tizenévesek?

Figyelt kérdés
Komolyan szerintem kicsit ijesztő, hogy az a menő ha minden hétvégén leisszák magukat, mindenkivel összefekszenek és k*rvásan viselkednek. Szüleik hol vannak? Az ilyenekből lesz normális felnőtt? Semmi tisztelet nincs tőlük. Azért a fiúkra is lehetne mit mondani... 18L
2012. márc. 21. 17:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
9%

Egyetértek a 16 éves lánnyal. Egy lány ugyanúgy élvezi a szexet, és jobb esetben kedves 8as, te ugyanúgy ki lettél használva, mint az a lány. Nehogymár szégyenlősködnöm kelljen, ha vágyom egy kis szexre kötöttségek nélkül. Nekem azt nem szabad, mert puncim van?

Az a ribanc, aki erre büszke. Aki csendben csinálja, azzal nincsen semmi gond. Honnan tudod, hogy az a 'tiniribanc' nem beszélt ki ugyanúgy téged a hátad mögött? Nyilván, ha hosszabb kapcsolatot akar, akkor eljátssza a szerény szűzkislányt.

2012. márc. 21. 20:08
 22/23 anonim ***** válasza:

Azért az eléggé gáz, hogy tizenéves (17-18 alatti) csitrik kinézik a húszonéveseket a szórakozóhelyekről, pedig, nem az utóbbiaknak kéne 23:00-kor már pizsamában lenni otthon...

Nagyon durva, hogy átlag 10 fiatalból 7-8 mennyire hosszú pórázra van engedve! Komoly tízezreket szórnak el péntek-szombat este PIÁRA.

Kereszttesóm a detoxban dolgozik, azt mondja, egyre több 13-14! éves, mattrészeg taknyos kölyök. Teljesen le van fagyva, hogy elsősorban nem csóró gyerekek, hanem jómódú szülők, sokszor diplomások csemetéi.

2012. márc. 21. 20:55
 23/23 anonim ***** válasza:

13-14 évesen én is ilyen voltam, bár én nem feküdtem le senkivel.

Szerintem ebben a korban ez egy szűrő.Én ki tudtam törni ebből a körből, más lett az értékrendem és a világnézetem.Aki elég erős és talpraesett átjut a rostán, aki nem, az ebben a rétegben marad.Szüleik valószínűleg annyit dolgoznak, hogy egyszerűen nincs elég idejük a gyerekre, vagy ami rosszabb, amiben én is felnőttem, hogy a szülőknek ugyanaz az értékrendjük, mint a lányuknak/fiuknak.Én azért nem bántom és nézem le őket, mert tudom, hogy olyanból is van jó pár, aki hasonló helyzetben van, mint én voltam, és csak kell neki pár év, hogy benőjön a feje lágya.

17/L

2012. márc. 22. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!