Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem volt gáz tőle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem volt gáz tőle ez a reakció?

Figyelt kérdés

Sulival megyünk színházba és a legjobb barátnőm hozza az anyukáját is (az enyém nem fog ráérni) és csak úgy tudtunk kapni jegyet, hogy 2 egymás mellett és 1 külön. Mondta a tanárnő a barátnőmnek, hogy ne legyen kiakadva, a felnőttek úgyis szeretnek külön ülni, erre a barátnőm közölte, hogy ő mindenképpen az anyukája mellett fog ülni, szóval én ülök majd külön..

Nem sértődtem meg, nem is szóltam neki, hátha én látom rosszul a dolgot, de szerintem ez tök gáz.. Én is bánnám, hogy nem ülhetnék anyu mellett, de ez milyen már.. Egy felnőtt meg biztosan nem fog ilyen miatt megsértődni, szóval nem értem miért ragaszkodik hozzá.. Én látom rosszul a dolgokat? (kicsit azért rosszul esett)

Egy lány

2012. márc. 26. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok? 10?
2012. márc. 26. 16:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Megértem hogy rosszul esett, elég hülye szituáció.

20F

2012. márc. 26. 16:27
 3/9 A kérdező kommentje:
De most akkor is, tényleg én látom rosszul?
2012. márc. 26. 16:27
 4/9 anonim ***** válasza:
hát nem értem tuti hogy ketten jobban szorakoznátok.. de mind1 ő döntése...
2012. márc. 26. 16:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát ez az, ami a legjobban bánt, nyilván ennyire kedvel..
2012. márc. 26. 16:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért viszi az anyukáját a színházba? Nyalizni? De utáltam én is az ilyeneket még régen, hogy valahol nyugtunk lett volna, erre az egyik nagyokos hozta az anyukáját is. hát kösz.
2012. márc. 26. 16:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Azzal semmi bajom, hogy hozza..
2012. márc. 26. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz tőle?Ha mellette akar ülni hát üljön.

Üzleteljetek másokkal,hátha tudtok cserélni.Az is lehet,hogy nem lesz telt ház és oda ültök,ahová akartok.Voltunk már így mi is.

2012. márc. 26. 17:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Ki az a hülye aki anyukája mellett akkor ilyenkor ülni?:D

Semmi bajom anyummal, de "meghaltam" volna ha pl osztály kirándulásra vagy bármilyen osztályrendezvényre eljött volna mint pár másik szülő:)

2012. márc. 26. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!