Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan fiúk akinek nincs gondjuk a nők terén, mindig akad nekik jelentkező és csak úgy bomlanak utánuk?
hajjaj, de még mennyi :) unokatesóm pl. tipikusan ilyen. akkor nincs nője, amikor nem akar :) férjem is ilyen, nekem magamnak is igen vissza kellett annak idején magamat fogni, hogy ne "hajtsak" rá, hanem várjam meg, amíg ő lép. de ha már itt tartunk, apámnak is mindig van csaja, pedig 56 éves, őszül, sőt, kissé kopaszodik is.
29/N
Nekem az összes unokatestvérem ilyen. A másik kérdésben írtam is, lassan 60 éves, de még mindig bomlanak utána a nők.
A többiek, a huszonéves rokonok után is rohannak a nők.
Igen főleg ha olyan melegek mint én!
Sp voltam sziasztok!
Hát nem tudom haver... ez kor és tapasztalat kérdése is. Na meg azért az sem utolsó ha nem vagy rondább az ördögnél.
Nekem, mióta elveszítettem a szüzességem még nem volt 1-2 hónapnál hosszabb idő amit egyedül töltöttem. (Kivéve egyszer 6 hónapot angliában de akkor egy iszonyat világvégi helyen dolgoztam és egyszerűen nem volt lehetőség...)
Szóval a kérdésedre a válasz : Igen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!