Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lányokat fotóznék arra lenne jelentkező?
Sziasztok!
Tehát úgy gondoltam, hogy lányoknak, nőknek szívesen készítenék amatőr képeket, amin félmeztelen-meztelen vannak. Ez azért lenne nekem jó, mert elég kíváncsi vagyok.
A kérdés az, hogy lenne -e rá jelentkező, és hogy hogyan lehetne ezt a dolgot úgymond felajánlani.
Minden féle anyagi dolog kizárva, 100% diszkréció.
Azt azért ne gondold, hogy épp erről az oldalról fognak a lányok jelentkezni.
(Halkan megjegyzem, hogy a többség, a szebbek mostis buliznak valamerre vagy kefélnek a pasijukkal és már dorombolnak melllette. )
Azért sok szerencsét, de inkább menj el egy szórakozóhelyre ott sok ribi lehet vevő rá.
1.: nem az a lényeg, hogy bombanőket fotózzak, beérem 30-40 évesekkel is
2.: nem az a lényeg, hogy pucér képeket lássak, hanem hogy valami maradandóan szépet alkothassak (ezt nem is igazán tudom elmagyarázni)
3.: nem azt várom hogy innen fognak jelentkezni, hanem hogy megmondjátok hogy van-e rá kereslet, és hogy miként lehetne a gondolatomat népszerűsíteni.
Jajj, én nem így gondoltam :D
Nem akarok megjelentetni egy képet sem, és nem vagyok profi fotós sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!