Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt, aki szereti a tomboy lányokat?
Figyelt kérdés
Csak olyanoktól várok választ, aki tudja mit jelent, vagy legalább utána nézett. bi vagyok, lányok és fiúk válasza is érdekel. 22/L2011. nov. 3. 18:04
3/13 anonim válasza:
google képkeresőbe beírod hogy tomboy
ne legyünk már ennyire életképtelenek -.-'
4/13 A kérdező kommentje:
asszem érthetően leírtam hogy csak olyan írjon aki tudja mi az, dehát nagy az isten állatkertje..
gyengébbek kedvéért tehát: a tomboy fiúsan öltözködik, fiús dolgokat szeret, a legtöbb lányos dolgot pedig elutasítja (szoknya, magassarkú, körömfestés, stb) és általában sportos is. soha nem alárendelhető semmiben, nem kell, hogy megvédjék. vonzódhat fiúkhoz és lányokhoz is egyaránt.
2011. nov. 3. 18:23
5/13 mus musculus válasza:
Utánanéztem és olybá tűnik, én is az vagyok, legalábbis részben. Jó tudni.
7/13 anonim válasza:
szóval egy feminista... még jobban fújj
8/13 mus musculus válasza:
Ellenkezőleg. Nem gondolod, hogy aki a nőkért küzd, annak nőiesnek is kell lennie valamennyire?
10/13 anonim válasza:
Nekem is az ázsiai tomboyok jönnek be a leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!