Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek nem volt még soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek nem volt még soha barátnője/barátja ebben a szerencsétlen életben?

Figyelt kérdés
Milyen hatással van ez rád?
2013. ápr. 15. 18:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Valóban ördögi kör ez az egész: az embernek nincsen lehetősége, nem próbálkozik, és ettől még kevesebb lesz az önbizalom.

Azzal én is így vagyok, hogy ha esetleg megszólítana egy lány, nő, ismerkedési szándékkal, akkor lehet, hogy nem akarnám neki elhinni. Talán én is azt hinném, hogy át akar verni valahogyan. Ez a bizalmatlanság érthető is a mai világban.

2013. ápr. 16. 22:39
 22/23 anonim ***** válasza:

Nekem volt már, de az esetek többségében nem érte meg. Jobban jártam volna, ha soha nem álltam volna szóba vele. Ha nem lennének túlzó igényeik a nőknek, vélhetően nem lenne ennyi önbizalomhiány. Ugye mindennek megvan a maga oka.

18:42, hogy aztán elküldjétek őket az anyjukba. Aha...tényleg megéri.

18:47, kár vele vitáznod, sohase ismerné be hogy hazudik, még saját magának se.

2013. ápr. 17. 01:04
 23/23 anonim ***** válasza:
Még nekem sem volt barátnőm pedig én próbálkoztam és igyekeztem. Milyen hatással van ez rám? Depressziós vagyok néha de nem nagy baj elvagyok itthon egyedül a négy falközt számítógépezek 5-8 - órát.. 17/F
2013. jún. 24. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!