Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok ilyen szerencsétl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen szerencsétlen fiúk terén?

Figyelt kérdés

Nem értem, miért alakul így az életem. Állítólag szép lány vagyok, meg kedves is.. mindegy, nem ez a lényeg. Nem találom az igazit. Mindig játékot űz velem az élet, mert ha végre találok egy olyan fiút, akivel teljesen egy hullámhosszon vagyunk, ő mégsem az igazi, mert nem néz ki jól. Ezt nem felszínességből mondom, de igenis számít a külső. Nem azt akarom, hogy egy szexbálvány legyen, csak azt, hogy nekem bejöjjön. Viszont, ha nekem bejön, akkor meg ennyi..jól néz ki, de semmi több, nincsen semmi esze, nem intelligens. Márpedig az intelligencia nagyon fontos. Lehet, hogy ez nagyképűen hangzik, de mindezeket a tulajdonságokat énis nyújtani tudom a megfelelő személynek. Viszont a megfelelő személyt nem találom. Pedig csak egy olyan srácra vágyom, aki rendes, nem olyan felszínes, mint a legtöbben, okos, és jól néz ki..relatív értelemben, hisz nem biztos, hogy nekem ugyanaz jön be, mint másnak. Mit tegyek, hogy ne legyek magányos?

17 éves lány

2013. febr. 21. 19:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
nem hangzik nagyképűen, nyilván a saját ,,szintedről`` szeretnél egy fiút. ne add fel a keresést, majd találsz
2013. febr. 21. 20:00
 2/14 anonim ***** válasza:
na jó priviben leíróm a véleményem neked. ok?
2013. febr. 21. 20:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Sok normális fiú van! Járj el barátnőiddel olyan helyekre, ahol egyetemisták is vannak és lehet szerencséd lesz, de semmiképp se görcsölj, mert akkor senkinek sem kellesz. Túl stresszes és görcsös és munkamániásnak tűnsz, vagy tévedek?
2013. febr. 21. 20:02
 4/14 A.Romanov ***** válasza:
Ugyan az vagyok mint te, csak fiúban, csak 3 évvel idősebb. Üdv az életben :) Sajna ritka, hogy valaki tényleg megfelelő párt talál ilyen korban mint te. Legtöbben bele mennek nem jó kapcsolatba is, csak hogy legyen (hány ilyet ismerek...) Tehát csak türelmesen, ne add lejjebb a szintet. Kitartás! ;)
2013. febr. 21. 20:02
 5/14 anonim ***** válasza:
Velem is így van, már-már képtelenségnek tartom, hogy találjak egy fiút, aki kivűl-belül tetszik, próbálj több helyen ismerkedni, nehogy úgy járj, mint én, aki még 19 évesen sem volt soha szerelmes.
2013. febr. 21. 20:18
 6/14 A kérdező kommentje:
#3. a stresszelésre hajlamos vagyok, de a munkamániás és görcsös kifejezés nem illik rám, mellesleg ilyen téren sem.. igazából nem keresem a fiúkat soha, ők találnak meg engem.. csak ezekszerint nem a megfelelőek, vagy ha igen, akkor a végén csalódnom kell
2013. febr. 21. 20:40
 7/14 A kérdező kommentje:

#4. én nem vagyok hajlandó leállni akárkivel, csak azért, hogy legyen barátom.. nem vagyok az a fajta. akkormár inkább ne legyen senkim, minthogy valaki, akire nem tekintek úgy..

csak szimplán örülnék egy olyan srácnak, amit feljebb is említettem, ennyi

köszönöm a biztató szavakat:D :))

2013. febr. 21. 20:42
 8/14 A kérdező kommentje:
ja és félreértések elkerülése végett.. nem viszket semmim, szó sincs ilyenről, hogy azért akarnék barátot, még soha nem használtak ki "olyan" téren, és utolsó.. én sem voltam még szerelmes:)
2013. febr. 21. 20:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Azthiszem kezet foghatnánk. Átérzem teljesen a helyzeted. Én is szeretném tudni mit tehetnék . 17/L
2013. febr. 21. 21:05
 10/14 anonim ***** válasza:

Plázázz, nézz sorozatot, és igyál sok alkoholt. Egyrészt leköt. Másrészt pedig az igényeid és a használt szófordulataid alapján egyértelműen túl sok agysejted élte túl a pubertást a pasizáshoz. A túl sok agysejtre pedig jó megoldás a fenti 3 dolog. Ne szomorkodj, sosem késő változtatni!

22/ F

2013. febr. 22. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!