Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok ilyen szerencsétl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen szerencsétlen fiúk terén?

Figyelt kérdés

Nem értem, miért alakul így az életem. Állítólag szép lány vagyok, meg kedves is.. mindegy, nem ez a lényeg. Nem találom az igazit. Mindig játékot űz velem az élet, mert ha végre találok egy olyan fiút, akivel teljesen egy hullámhosszon vagyunk, ő mégsem az igazi, mert nem néz ki jól. Ezt nem felszínességből mondom, de igenis számít a külső. Nem azt akarom, hogy egy szexbálvány legyen, csak azt, hogy nekem bejöjjön. Viszont, ha nekem bejön, akkor meg ennyi..jól néz ki, de semmi több, nincsen semmi esze, nem intelligens. Márpedig az intelligencia nagyon fontos. Lehet, hogy ez nagyképűen hangzik, de mindezeket a tulajdonságokat énis nyújtani tudom a megfelelő személynek. Viszont a megfelelő személyt nem találom. Pedig csak egy olyan srácra vágyom, aki rendes, nem olyan felszínes, mint a legtöbben, okos, és jól néz ki..relatív értelemben, hisz nem biztos, hogy nekem ugyanaz jön be, mint másnak. Mit tegyek, hogy ne legyek magányos?

17 éves lány

2013. febr. 21. 19:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Semmit. törődj bele. Te is abba a 31%ba tartozol ki egyedül van Mo-on
2013. febr. 22. 11:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Ezek nem nagy elvárások, sőt, a helyesírásod alapján még megalapozottnak is mondanám.

Ez egetverő közhely, de tényleg nem kell rágörcsölni a sikertelenségre, valóban nem teremnek raklapszámra a hasonló srácok, de vannak.

Az meg hogy mindig buta, jól kinéző fiúkba akadsz bele, nem véletlen. A pozitív megjelenésű emberek közt arányaiban magasabb az átlagos vagy alacsonyabb intellektusúak száma, mivel ők érezve az egyéb területeiken való gyengeségüket, az egyetlen javítható részükbe kapaszkodnak bele, a külsejükbe. Persze lehet, hogy ez nem igaz, ez csak az én elképzelésem.

Amúgy kb. ugyanaz vagyok fiúban, mint te, csak nálam az ismerkedés körül vannak nehézségek, ami férfiaknál kvázi végzetes. Főleg úgy, hogy a rámenős lányokat elvből kerülöm.

Sok sikert!

2013. febr. 22. 22:28
 13/14 A kérdező kommentje:

utolsó: igen, mindezzel én is teljesen tisztában vagyok

másrészt.. azt írtad, hogy kb. ugyanolyan vagy mint én, csak fiúban.. na mármost, ha okos vagy..jól nézel ki, és van humorod, kisugárzásod, akkor semmi okod a félelemre ismerkedés terén, mert az ilyen srácokért 2 kézzel kapnak a lányok. szóval a tanácsom, hogy erőltesd meg magad és legyél férfi, akkor nem veszíthetsz semmit! ;) (a nyomulós lánykákat meg koptasd le, mert csak egyet akarnak..)

2013. febr. 22. 23:33
 14/14 anonim ***** válasza:
én is pontosan így vagyok. vagy ha találok is megfelelőt, annak én nem vagyok az, és egyszerűen nem tudom miért. és nem is egyből ráz le -.- 17/l
2013. febr. 24. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!