Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek nem volt még soha barátnője/barátja ebben a szerencsétlen életben?
Eddig nem volt.Nagyon nem is érdekelt.
Flörtölgetek csajozgatok.Csak barátnőm nincs.Idővel összejön.Nem fogok rinyálni mert semmi értelme.Inkább élvezem az életet.
F19
ma 18:43
Végre egy értelmes gondolkodás! csak így tovább koma :D
Nekem... 22/F
Hát elég rossz hatással van rám, már tökre be vagyok kattanva...
"Azoknak akik, itt sírnak esténként, ahelyett hogy felemelkednétek a gép elől és mennétek ismerkedni!"
Képzeld el, hogy én folyamatosan próbálkozom, de meg se indokolják a csajok, hanem csak úgy lekoptatnak! Van olyan is, amikor neten megbeszéljük, hogy talizunk, élőben meg letagadja magát! Ehhez mit szólsz?! Téged érnének folyamatosan ilyenek, nem kattannál be?..
arra nem gondoltál, hogy van olyan is, aki senkivel nem akar összeveszni, és mindig meg tudja indokolni mit miért csinál? megint ez az általánosítás....
"arra nem gondoltál, hogy van olyan is, aki senkivel nem akar összeveszni, és mindig meg tudja indokolni mit miért csinál? megint ez az általánosítás...."
Figyelj, ha neten megbeszélem a lánnyal a talit, annyi gerinc legyen már benne, hogy annyit mondjon, ha már a helyszínre fáradok, hogy bocsi, de meggondolta magát, vagy pedig nem engem keres! Milyen dolog ez, hogy egyszerűen letagadja magát? Túl nagy elvárás az őszinteség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!