Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek nem volt még soha barátnője/barátja ebben a szerencsétlen életben?
"Képzeld el, hogy én folyamatosan próbálkozom, de meg se indokolják a csajok, hanem csak úgy lekoptatnak! Van olyan is, amikor neten megbeszéljük, hogy talizunk, élőben meg letagadja magát! Ehhez mit szólsz?! Téged érnének folyamatosan ilyenek, nem kattannál be?.."
Én lány vagyok, 23 éves, anno nekem is elég nehéz volt, én ugyanis nem vagyok kapcsolat függő, sőt szeretem azt hogy nem függök egy pasitól sem, tudom hogy sokan szeretnének, annak ellenére is hogy elég rideg vagyok a férfiakkal, volt kapcsolatom, nem is egy, de általában elutasítom a pasikat, de egyébként van egy férfi jelenleg akit egy összejövetelen ismertem meg, mindent elkövet azért hogy velem legyen vagy lásson egy percre és nem mondom hogy nem lesz belőle semmi, de lehet hogy vele sem jövök össze. Szóval nem kattanok be, én élvezem ezt a helyzetet, mert ha én akarnék valakit azt meg is kapnám! :)
<- Szar hatással van rám, eléggé önbizalom romboló. Próbálkoznom kéne, de nincs hol most..
18F
Én is ebben a helyzetben vagyok, és eléggé be vagyok kattanva én is. Sőt lehet, hogy nagyon, ez attól függ, hogy ki mit tekint annak. Nekem is főleg a készülékem "belsejével" van a probléma, de nem kizárólag csak én tehetek róla.
Nem vagyok biztos abban, hogy tartósan tudnék kötődni egy nőhöz, bár ezt nem is tudom, hiszen ugye, még nem volt részem benne, egy kapcsolatban sem. Visszahúzódó, félénk, és magamnak való vagyok. De ennyire azért mégsem szeretek egyedül lenni. Sőt még az is lehet, hogy ha lenne párom, akkor megölne a féltékenység, tehát talán a sors akarna tőlük megóvni esetleg? Ki tudja.
Igazából már nem is tudom, hogy jellegét tekintve milyen kapcsolatra lenne szükségem. Most már talán mindegy is.
A legrosszabb az egészben az, hogy egyszerűen nincsen hol ismerkedni, sőt még beszélgetni sem lányokkal, nőkkel.
önbizalomhiány miatt nem is "próbálkoztam soha a lányoknál"
a hatás pedig még több önbizalomhiány
(#18)
nem is tudom pontosan mire várok egyébként :D
arra biztos nem, hogy egy "lány kezdeményezzen", azt hinném, hogy át akar verni, (adatokat kideríteni, visszaélni velük)
F/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!